Ο …γνωστός Καραντώνης στο Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου

Τους διαιτητές της 14ης αγωνιστικής της SL2 όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Το ντέρμπι των Σερρών ανάμεσα στον τοπικό Πανσερραϊκό και τη Νίκη Βόλου, θα διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Από την ίδια ένωση είναι και ο Α’ βοηθός, ο κ. Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, με Β’ βοηθό τον Αθανάσιο Θανασιά από την Ένωση Ηπείρου. Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Δραγούσης από το Κιλκίς και παρατηρητής ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

O 40χρονος ρέφερι είναι στον πίνακα των διαιτητών της SL1, έχοντας διευθύνει τη φετινή σεζόν 8 παιχνίδια, από τα οποία δύο Κυπέλλου και ένα για τη Super League 2 (ΑΣΑ – Ηρακλής 1-0). Το πιο πρόσφατο ματς για τον Βεροιώτη διαιτητή, αυτό του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Στη Νίκη θυμούνται πολύ καλά τον κ. Καραντώνη καθώς είχε διευθύνει το ματς του Πανθεσσαλικού Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου 2-0 που έκρινε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με τους κυανόλευκους να εκφράζουν έντονα παράπονα από τα σφυρίγματά του, που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΚΕΔ, επίσης, όρισε τέταρτο διαιτητή τον Θανάση Δραγούση από το Κιλκίς, για τον οποίο η Νίκη υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση καθώς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στη Νέα Ευκαρπία με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις