Προσφυγή στο Διαιτητικό για τις εκλογές της SL2 από τον Αντώνη Ροκάκη

Μοιράσου το άρθρο

Προσφυγή κατά του κύρους των αρχαιρεσιών στην Super League 2, κατέθεσε ο ένας εκ των δύο υποψηφίων, Αντώνης Ροκάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χανιά θεωρεί παράνομη τη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καθώς θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της SL2.

“Καταθέσαμε σήμερα, στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατεπείγουσα προσφυγή κατά του κύρους των χθεσινών αρχαιρεσιών στην Super League 2.

Καταγγέλλουμε σειρά παρατυπιών, μεταξύ των οποίων και την παράνομη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η οποία θα έπρεπε από καιρού να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το ΔΣ της SL2, λόγω μη συμμόρφωσης σε αποφάσεις καταβολής χρηματικής αποζημίωσης σε ποδοσφαιριστές.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που με τίμησαν με την ψήφο τους, στηρίζοντας όλοι μαζί την αναγκαία προσπάθεια ώστε να επιφέρουμε στο πρωτάθλημα μας -όπως του αρμόζει- μια εντελώς διαφορετική και σύγχρονη λειτουργία, ανακτώντας τη χαμένη αξιοπιστία του.

Κατανοώ και όσους την τελευταία στιγμή δεν μας στήριξαν, λυγίζοντας στις κάθε μορφής πιέσεις που τους ασκήθηκαν.
Δεσμεύομαι ότι, με την δικαίωση της προσφυγής μας και τις επικείμενες κανονικές εκλογές, θα αποτελέσει παρελθόν -οριστικά και αμετάκλητα- όλο αυτό το ζοφερό κλίμα που υπήρξε.

Αντώνης Ροκάκης”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις