Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το Πανθεσσαλικό με τον Βόλο στα πλέι οφ

Μια σειρά από μεγάλα παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Βόλου και γενικότερα οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, αλλά και της Θεσσαλίας γενικότερα. Ο Βόλος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα φιλοξενήσει δύο φορές τον ΠΑΟΚ (η μία για την κανονική περίοδο την προσεχή Κυριακή) και τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη για τα πλέι οφ.

Το Πανθεσσαλικό αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, με τον Βόλο να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω, σε σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια παρουσίας του στη Σούπερ Λιγκ, στα οποία αγωνίστηκε στα πλέι άουτ.
Φέτος ο στόχος επιτεύχθηκε, η ομάδα μπήκε στην «ελίτ» του πρωταθλήματος και ετοιμάζεται για μια σειρά σημαντικών παιχνιδιών, με στόχο την κατάκτηση της 5ης θέσης και έπαθλο ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Βόλος θα έχει πετύχει το απόλυτο φέτος και θα γράψει την πιο λαμπρή σελίδα στη μικρή ιστορία των έξι χρόνων από την ίδρυσή του.
Σίγουρα, το έργο του δεν θα είναι εύκολο με τους «κυανέρυθρους» να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ των πλέι οφ. Ο Άρης είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα, με παίκτες πολύ ποιοτικούς και βάθος στο ρόστερ του, η οποία προβάλει ως φαβορί για την κατάκτηση της 5ης θέσης.
Βέβαια, σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών πολλά μπορούν να συμβούν και στον Βόλο έχουν μέσα τους πίστη πως μπορούν στο τέλος να τα καταφέρουν και να πανηγυρίσουν την ευρωπαϊκή έξοδο. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, θα πρέπει οι «κυανέρυθροι» να έχουν την εικόνα του πρώτου γύρου με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν, γιατί στον β’ γύρο του πρωταθλήματος τα αποτελέσματα με τις κορυφαίες ομάδες της Σούπερ Λιγκ δεν ήταν θετικά. Ο Βόλος ηττήθηκε από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη, δέχθηκε συνολικά 13 γκολ, δίχως να πετύχει ούτε ένα.
Σε καμία περίπτωση οι «κυανέρυθροι» δεν θέλουν να γίνουν «σάκος του μποξ» για τους μεγάλους στα πλέι οφ. Θα επιδιώξουν να είναι ανταγωνιστικοί και να πάρουν βαθμούς, έχοντας πάντως δύσκολο έργο απέναντι σε πολύ δυνατές και έμπειρες ομάδες.
Θυμίζουμε, ότι ο Βόλος δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει κάνει νίκες με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις