Συνεχίζεται η κόντρα Εδεσσαϊκού – Κυζιρίδη: «Έχει το θράσος και μιλάει…»

Μοιράσου το άρθρο

Συνέχεια είχε η κόντρα μεταξύ του Εδεσσαϊκού και του πρώην ποδοσφαιριστή του Γρηγόρη Κυζιρίδη.

Ο Εδεσσαϊκός επανήλθε με νέα ανακοίνωση απαντώντας στην τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

«Ο ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ

Την απάντηση του στην ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού δημοσίευσε ο ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Κυζιριδης σχετικά με την αποχώρηση του από την ομάδα. Δυστυχώς, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιστρατεύει ένα σωρό ψέματα και αστείες δικαιολογίες. Ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι με τα λεφτά από το στοίχημα θα πληρωνόταν δύο και τρεις μισθοί. Πώς όμως μπορούσε να γίνει αυτό, όταν το ποσό από το στοίχημα επαρκεί για μία μόνο μισθοδοσία, δεν μας το εξηγεί. Εκτός από τον Χριστό δεν γνωρίζουμε άλλη περίπτωση που κάποιος μπορούσε να πολλαπλασιάσει άρτους, ιχθύες και εν προκειμένω χρήματα.

Ισχυρίζεται ο κ. Κυζιριδης ότι συγκρατούσε τους συμπαίκτες του για να μην απεργήσουν. Παρόλα αυτά τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του απείχαν από τις προπονήσεις. Ο ίδιος μάλιστα δύο φορές απείχε με δική του πρωτοβουλία από τις προπονήσεις ενώ οι συμπαίκτες του προπονούνταν κανονικά.

Αποσιωπά ο κ. Κυζιριδης ότι την Τετάρτη 1/3/2023 δεν προσήλθε στην προπόνηση δηλώνοντας ότι αν δεν πληρωθεί αποχωρεί από την ομάδα και την επόμενη ημέρα, αφού έμαθε ότι κατατέθηκαν τα χρήματα από το στοίχημα, ήρθε στην προπόνηση. Επίσης αποσιωπά ότι την επόμενη ημέρα, μόλις του καταβλήθηκε ένας ολόκληρος μισθός, δήλωσε ότι αυτό τον προσβάλει και έκανε ατομική προπόνηση. Τέλος αποσιωπά ότι έφυγε σαν κλέφτης, χωρίς να ενημερώσει και χωρίς να αποχαιρετήσει.

Παρεμπιπτόντως, γιατί αποφεύγει να πει ότι τις προηγούμενες χρονιές εισέπραξε ακέραια όσα συμφωνήσαμε;  Η φετινή καθυστέρηση πληρωμής μιας μισθοδοσίας ήταν αρκετή για να εγκαταλείψει την ομάδα και συμπαίκτες του; Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του για οργανωτικές αδυναμίες, για ελλείψεις σε ιματισμό, μπάλες και …. κώνους είναι ανάξια σχολιασμού. Πραγματικά δεν περιμέναμε να επιστρατεύσει τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Αναγνωρίζουμε την προσφορά οποιουδήποτε συμμετείχε στην ομάδα μας. Δεν ανεχόμαστε όμως να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να αποκρύπτεται η αλήθεια από οποιονδήποτε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις