Αραβαντινός για SL2: «Εκλογές προδοσίας»

Καυστικός ήταν ο Αντώνης Αραβαντινός σε ερώτηση του Gazzetta για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Super League 2, ενώ δεν έκρυψε την έκπληξή του από την παραίτηση του Aντώνη Νικοπολίδη λίγες μέρες από το ματς με την Ηλιούπολη.

Η Προοδευτική, λίγα 24ωρα πριν από το ματς με την Ηλιούπολη, έχει μείνει χωρίς προπονητή καθώς ο Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε την παραίτησή του.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Κορυδαλλού, Αντώνης Αραβαντινός, μιλώντας στο Gazzetta για αυτήν την εξέλιξη σχολίασε:

«Δεν θέλω για την ώρα να πω πολλά. Αιφνιδιάστηκα, δεν περίμενα από τον Αντώνη να φύγει λίγες μέρες πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς. Αυτήν τη στιγμή, θα πάμε στο ματς με την Ηλιούπολη με τον Πανταζή και μετά θα δούμε αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Να πω τι σε όποιον είναι να αναλάβει από τη στιγμή που δεν γνωρίζει κανείς μας αν θα έχουμε πρωτάθλημα ή όχι;».
Παράλληλα, ο Αραβαντινός, όταν του ζητήθηκε να μας σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα και τη νίκη του Πέτρου Μαρτσούκου, μας απάντησε:

«Ήταν εκλογές… προδοσίας. Τώρα που ζω το ποδόσφαιρο από μέσα, αναρωτιέμαι πώς γίνεται να έχουν περάσει από το χώρο αυτό τόσοι πολλοί άνθρωποι και να έχουν μπει στη φυλακή τόσοι λίγοι! Όσον αφορά στις εκλογές έχω να πω ότι “φαγώθηκε” ο Λεουτσάκος, αλλά δεν έχει σημασία να αλλάξουν τα πρόσωπα αν δεν αλλάξει η πολιτική. Οι ηττημένοι προδόθηκαν γιατί πίστευαν ότι θα βγουν από τη στιγμή που είχαν τάξει κάποια χρήματα και οι νικητές προδόθηκαν γιατί έχασαν από τη δυναμική τους. Υπό συνθήκες προ εκλογών το αποτέλεσμα θα είναι 20-5».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις