Δερμιτζάκης για το ματς με τη Νίκη Βόλου: «Παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας»

Στο παιχνίδι της Δευτέρας (13/03) με τη Νίκη Βόλου αναφέρθηκε στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τους αγώνες, ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο κόουτς του Πανσερραϊκού τόνισε πως η ομάδα του είναι πολύ καλά προετοιμασμένη, τακτικά και ψυχολογικά, ώστε να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ξεκινάμε μετά από μία διακοπή ενάμιση μήνα. Μία άναρχη διακοπή, αλλά δίκαιη για τις ομάδες. Καλούμαστε να παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου, ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ήμασταν και οι δύο σε πολύ καλή αγωνιστική φόρμα. Η Νίκη Βόλου έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, είναι μία ομάδα που προσπαθεί και παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να δώσουμε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σ’ αυτό το κομμάτι, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Προετοιμαζόμαστε ώστε να δείξουμε τον βαθμό ετοιμότητας, τόσο τακτικά, όσο και ψυχολογικά.

Ο στόχος είναι κατακτήσουμε αυτό που μας αναλογεί στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό θέλουμε πάρα πολύ την υποστήριξη του κόσμου γιατί όπως έχω πολλές φορές ο κόσμος του Πανσερραϊκού είναι κομμάτι της ομάδας και παίζει σημαντικό ρόλο στους και στην πορεία αυτής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις