Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ Β’ στο ΟΑΚΑ

 

Μετά από 40 ημέρες αποχής η Super League 2 ξεκίνησε και πάλι με τον ΠΑΟΚ Β’ να επιστρέφει με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέρασε με το εντυπωσιακό 1-4 από το ΟΑΚΑ πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’.

Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 13′ με 0-3! Ο Παναθηναϊκός μείωσε το σκορ σε 1-3, όμως η αποβολή (δεύτερη κίτρινη) του Βουτσά στο 26′ ουσιαστικά έριξε τίτλους τέλους στο παιχνίδι με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να κάνει διαχείριση και να φτάνει σε μία ακόμα νίκη που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μπράντονιτς που ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 3΄εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Οι Πράσινοι είχαν δύο λεπτά αργότερα δοκάρι με τον Μπιλάλ, με τους Ασπρόμαυρους στο επόμενο λεπτό να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ τον Πανίδη να είναι ο σκόρερ έπειτα από ασίστ του Μπράντονιτς.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος το μομέντουμ του αγώνα πέτυχε και τρίτο γκολ στο 13ο λεπτό με τον Γκορτεζιάνι να είναι ο σκόρερ.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το σθένος και μείωσε το σκορ στο 16′ με κεφαλιά του Ταβάρες, όμως η αποβολή του Βουτσά στο 26′ άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πάλεψε με όσες δυνάμεις και αντοχές είχε για να βρει γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Αυτό δεν ήρθε όμως με τον ΠΑΟΚ που πήγε σε μία διαχείριση του αγώνα να βρίσκει και τέταρτο γκολ με τον Χατζηστραβό που είχε περάσει ως αλλαγή στο 81′, με το 1-4 να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Έμπο (46′ Σερπέζης), Φουρτάδο (62′ Αθανασακόπουλος), Αντωνίου, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (18′ Σαρδέλης (55′ λ.τ Κυριόπουλος), Μπιλάλ (62′ Κρυπαράκος).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Σελιμάι (46′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας (67′ Γιαξής), Παναγιώτου, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Μελετίδης), Δαρέλας (73′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς, Πανίδης (65′ Χατζηστραβός), Γκορντεζιάνι.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις