ΑΕΛ – ΑΣΑ 0:1 | Τα highligths

 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και λίγο έλειψε να προηγηθούν στο 1′ καθώς ο Γιάκος έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια από τ’ αριστερά ξεπερνώντας τρεις αντιπάλους και γύρισε τη μπάλα με τον Πολίτη ν’ αστοχεί από μοναδική θέση.

Έπειτα, στο 17′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων ν’ απειλήσουν με το ωραίο φάουλ του Παπαγεωργίου από τ’ αριστερά να φεύγει δίπλα από τη δεξιά πλευρά της εστίας του Τσέλιου ενώ στο 20′ ο Θωμαΐδης των «βυσσινί» εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Τσέλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη έχασε καλή ευκαιρία στο 55′ με τον Σουλούκο να σταματά το σουτ του Αθανασιάδη και κατάφεραν να προηγηθούν στο 68′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοζορώνη.

Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με την Αναγέννηση να φεύγει με σπουδαίο διπλό από τη Λάρισα.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, η Αναγέννηση Καρδίτσας ανέβηκε στην 3η θέση με 25 βαθμούς, ισόβαθμη με τον 2ο ΠΑΟΚ Β’ και την 4η ΑΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς ξεκίνησε με οκτάλεπτη καθυστέρηση καθώς ο ρέφερι Παπαδόπουλος ζήτησε να κατέβει ένα πανό που αναρτήθηκε στην πλευρά των οργανωμένων των «βυσσινί» με πολιτικό μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Ουατάρα (73′ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Κόλα, Κ. Παπαγεωργίου, Πλέγας (73′ Τσιριγώτης), Θωμαΐδης, Νικολιάς, Πεντρόσο (60′ Αντράντα), Νούνιες (65′ Όγκμποε).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Σκόνδρας, Γκόλιας, Σταματόπουλος, Κοροζώνης, Λαγός, Μπούζας (80′ Αλιατίδης), Γιάκος (86′ Κορέλας), Ελιβέλτο (86′ Δημόπουλος), Πολίτης (80′ Βερνάρδος), Αθανασιάδης (75′ Μπάλλας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις