Στο ίδιο έργο θεατές… Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 1-0 από τον Πιερικό

Στο ίδιο έργο θεατές οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα τους, κόντρα στον Πιερικό.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν οδυνηρή ήττα από την ομάδα της Κατερίνης, με 1-0 και παρέμειναν κολλημένοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κατσαβάκης στο 39ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή.

Πώς αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Σταματίου παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μαργαρίτης και το αριστερό ο Διαμαντόπουλος. Οι Σιουμουρέκης και Κόλα αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Παπαϊωάννου, Παπαδήμος και Αναστασίου. Στις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Σκοπελίτης και Καρβούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Καρατσόλης.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός Βόλου για ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει το γκολ που θα τον οδηγούσε στη νίκη. Αμυντικά έδειξε και πάλι τις γνωστές αδυναμίες που έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πετύχουν ένα τέρμα, να έχουν ένα δοκάρι και γενικότερα να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Καβουσάκη.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Πιερικός έδειξε τα “δόντια” του. Ο Τουλίκας, ο οποίος προωθήθηκε στην επίθεση, αφού κέρδισε τις κόντρες έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Καβουσάκη.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού δεν ήρθε ποτέ, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί. Στο 26′ χλυαρό σουτ του Κατσιαμήτα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα την μπάλα ο πορτιέρε των ερυθρολεύκων.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες πως θα πάνε στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, μιας και οι επισκέψεις στις αντίπαλες εστίες ήταν σπάνιες, ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 39′. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε πλασαριστά φάουλ για τον Κατσαβάκη, αυτός μόνος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καβουσάκη, γράφοντας το 0-1. Στα εναπομείνατα λεπτά του πρώτου μέρους οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν αντίδραση, όπως και σε όλο το πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε του πρώτου 45λεπτου.

Σ’ ένα κακό δεύτερο μέρος, με ελάχιστες φάσεις στις δύο περιοχές, οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία για να αλλάξουν το δείκτη του σκορ. Αρχικά, στο 81′ ο Καλαϊτζής πάσαρε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καβουσάκη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια, κρατώντας την ομάδα του “ζωντανή” στον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 89′ με τον Διαμαντόπουλο να χάνει σημαντική ευκαιρία.Ο 27χρονος επιθετικός ξεχύθηκε στην επίθεση, μπήκε στην περιοχή και την ώρα που έκανε το πλασέ τον κόντραρε ο Κραγιόπουλος για να αλλοιωθεί το σουτ και τον Μπαλάφα να μπλοκάρει την μπάλα.

Έτσι έμεινε το 0-1 που φέρνει τον Ολυμπιακό σε πολύ δύσκολη θέση, οκτώ αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Φακής (Λάρισας)

Βοηθοί: Παπαγεωργίου, Στεργιακούλης (Λάρισας)

Κίτρινες: Αναστασίου-Παπαδόπουλος, Δεληγιάννης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (46’ Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Κόλα, Παπαϊωάννου, Παπαδήμος, Καρβούνης (66’ Κατσαγεωργίου), Σκοπελίτης, Αναστασίου, Καρατσόλης (75’ Σταμπουλής).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Κατσαβάκης, Μαυρίδης, Χρ. Παπαδόπουλος (86’ Στραβογιάννης), Κυπαρίσσης (93’ Νικολαΐδης), Κατσιαμήτας (67’ Καλαϊτζής)

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις