Βόλος-ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό σε παιχνίδι γιορτή

Παιχνίδι γιορτή απόψε στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και στον ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 19.00 (Cosmote Sport 3) πριν ριχθούν στη «μάχη» των πλέι οφ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προβάλει ως φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, ο Βόλος από την πλευρά του θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα, την οποία δεν έχει νικήσει ποτέ στα παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντίπαλοι στη μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα του Βόλου, αναμένονται ορισμένες αλλαγές. Τερματοφύλακας θα είναι ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία. Ως αριστερός μπακ θα αγωνιστεί ο Σι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Εσκοβάλ και Πίρινεν (ο Σιέλης είναι τιμωρημένος). Στον άξονα αναμένεται να παίξουν οι Τσοκάνης και Λούνα. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ντέλετιτς και Τσιρίνος, με τον Πιρές να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Οζέγκοβιτς. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται και οι Κότνικ, Τάχατος, Ασλανίδης, Μεταξάς, Κάτσε, Καρτάλης, Τριανταφύλλου, Τσελεμπάκης.

Εκτός αποστολής έμεινε και οι τραυματίες Έντσο Γκάγκι και Νικολάι Μεσκίδα.

Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα
Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στον Βόλο, καθώς απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και σήμερα Κυριακή, ημέρα του αγώνα, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Έχει οριστεί γενική είσοδος 20 ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι α εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού δεν θα λειτουργήσουν, ενώ δεν εκδίδονται εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της VIVA.
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.
Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.
Η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

«Σφυρίζει» ο Μαλούτας
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν από την ΕΠΣ Ξάνθης και Γιώργο Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας. Στο VAR θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, AVAR ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης από την ΕΠΣ Ηπείρου και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Τάπρατζής από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις