Επιστρέφουν στο “σπίτι” τους οι Βετεράνοι της Νίκης

Στο “Π. Μαγουλάς” θα στεγάζονται τα γραφεία του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά:

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδ. της Νίκης Βόλου

Μετά από είκοσι [20] χρόνια περιπλάνησης και ταλαιπωρίας ο Σύνδεσμός μας επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι του που δεν είναι παρά μόνο το Παντελής Μαγουλάς.

Πριν είκοσι χρόνια κάποιοι διοικητικοί παράγοντες για αστείους λόγους πήραν την απόφαση να μας ξεσπιτώσουν .

Για λόγους αδυναμίας εύρεσης κατάλληλου χώρου, το σπουδαίο υλικό μας όπως τα συλλεκτικά κύπελλα, το φωτογραφικό αρχείο, τα λάβαρα, οι αθλητικές εφημερίδες από το 1950, και αντικείμενα [φανέλες ,μετάλλια] να βρίσκονται κατά καιρούς σε αποθήκη, στο κλειστό της Ν.Ιωνίας , και τελευταία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εξ αιτίας αυτών των μετακομίσεων δυστυχώς ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας της Νίκης με σπουδαία αντικείμενα χάθηκαν.

Ευτυχώς η σημερινή Π.Α.Ε. και η διοίκηση του ερασιτέχνη, στο αίτημά μας να ξαναγυρίσουμε στον αρχικό μας χώρο, έδωσαν την συγκατάθεσή τους, και τα έργα αποκατάστασης σύντομα θα αρχίσουν.

Στόχος της διοίκησης των Βετεράνων είναι εκτός από τα γραφεία μας, παράλληλα να δημιουργηθεί και εκθεσιακός χώρος, όπου θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της Ιστορίας της ομάδας μας.

Ευτυχώς στο δύσκολο ξεκίνημά μας αρκετοί χορηγοί με μικρά ή σεβαστά χρηματικά ποσά ανταποκρίθηκαν θετικά, και αυτό μας κάνει αισιόδοξους ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος που να είναι αντάξιος του ιστορικού μας συλλόγου.

Υ.Γ. ευχαριστούμε τους Ξηροφώτο Στ. [προπονητής Κ 19]
Τελέγκα Β. [Βετεράνος Ποδ.]
Μητρομάρα Ανδρ.[Βετεράνος Ποδ]

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις