Με Καραϊσκάκη ο Ρήγας κλείνει μια πετυχημένη χρονιά (pregame)

Να κλείσει ιδανικά μία ούτως ή άλλως πετυχημένη σεζόν θέλει ο Ρήγας Φεραίος. Στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα (15/5) στις 17.00 την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Βελεστίνο. Στόχος τους είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα…

για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους.
Οι φίλαθλοι είναι βέβαιο ότι θα χειροκροτήσουν θερμά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές για την πετυχημένη φετινή πορεία, αλλά και για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια της.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ρήγας θα παραταχθεί με απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σπύρος Γκάγκας και Δημήτρης Ρίκος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Αποστόλη Σφάκα και Βαλάντη Τριανταφύλλου. Επίσης, «νοκ άουτ» τέθηκε ο Γιώργος Αλεξίου διότι είναι τιμωρημένος.
Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης υπολογίζει σε 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Χρήστος Λάμπρου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής, Θεόδωρος Μπομπότης.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Δημήτρης Κουφογιάννης της ΕΠΣ Φωκίδας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Δόσκορης και Βασίλης Καλύβας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος που ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις