Δύσκολο έργο με Διαγόρα Σεβαστής ο Ηρακλής Β. (pregame)

Αρχίζουν σήμερα τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική στα οποία μετέχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων της ΕΠΟ. Ο Ηρακλής Βόλου θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα του Διαγόρα Σεβαστής, αλλά θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες ανήκουν στον 6ο όμιλο και θα βρεθούν στη σέντρα στις 5 το απόγευμα…

…στο γήπεδο του Βατανιακού Κατερίνης.
Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα έχουν δύσκολη αποστολή μια και η αντίπαλη ομάδα διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Όμως, βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Μόνο ο Σπύρος Νούσιας είναι αμφίβολο αν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σημερινό παιχνίδι διότι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που «κληρονόμησε» στον δεύτερο τελικό της ΕΠΣΘ με τον Γ.Σ. Αλμυρού.
Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός Γιάννης Φασουράκης είναι οι: Πολυμέρου, Ανατολής, Ασλάνογλου, Βουρδάκης, Γκάγκας, Ζαρίφης, Θάνος, Κοντοβάς, Μόσιος, Μοράλες, Μόκιας, Ντούρο, Σοροβόλας, Σουλιώτης, Τσελεπής, Τζήμας, Τζιόλας, Τσουκάλης, Φέζο, Σινάνης και ίσως ο Νούσιας.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Αθανάσιος Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς, με συνεργάτες τους κ.κ. Δημήτρη Γκαϊντατζή και Βασίλη Καμπούρη της ΕΠΣ Σερρών. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Πέτρος Δροσινός της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Απόλλων-Α.Ο. Σελλάνων στο «Αλκαζάρ»
Το άλλο ματς του ομίλου είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Α.Ο. Σελλάνων, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αλκαζάρ» και θα αρχίσει και αυτό στις 17.00. Διαιτητής του ορίστηκε ο κ. Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς) και βοηθοί οι κ.κ. Στέλιος Κεντζιόπουλος (ΕΠΣ Καστοριάς) και Θεόδωρος Τζιουβάρας (ΕΠΣ Κοζάνης). Παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Τσιλογιάννης (ΕΠΣ Ημαθίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις