Προοδευτική κατά Αντωνίου και Καδά: “Σφαγή χωρίς αναισθητικό στην Ηλιούπολη…”

Οργή προκάλεσαν στην Προοδευτική τα σφυρίγματα της κ. Αντωνίου, της …γνωστής, και του κ. Καδά.

ΣΦΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!!!

Αυτή τη περίοδο όταν όλη η χώρα πενθεί είναι πολύ δύσκολο και συνάμα ποταπό να μιλάς για ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που είδαμε σήμερα στο γήπεδο της Ηλιουπολης πραγματικά μας ξεπερνάει.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα και είμαστε οι πρώτοι που δίνουμε πάντα συγχαρητήρια στον αντίπαλο όταν το αξίζει. Το μεσημέρι η Προοδευτική όπως φάνηκε δεν έπρεπε να κερδίσει . Δεν την άφησαν. Ένα ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε από τον τέταρτο διαιτητή Καδά 60 μέτρα μακρυά και ισοφάρισε η Ηλιούπολη και αποκορύφωμα ήταν η φάση του 84’. Γίνεται καθαρό πέναλτι στον Παυλιδη που δεν δίνεται και στη συνέχεια ο Μαντιτς σκοράρει.

Η διαιτητής Αντωνίου και ο επόπτης δείχνουν σέντρα, στη ως δια μαγείας το ακυρώνουν κατόπιν αφόρητων πιέσεων των γηπεδούχων και κυρίως κατόπιν προτροπής του Καδά. Τι εστί Καδάς; Ο διαιτητης που τη δεύτερη αγωνιστική με την Καλλιθέα στα δύο μέτρα δεν είδε τη μπουνιά που δέχθηκε ο Γιαννιτσανης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που συνιστούσε πέναλτι και αποβολή. Αλλά σήμερα με μάτι γερακίσιο τα έβλεπε όλα από τη σέντρα του γηπέδου ως τέταρτος.

Μπορούν κάλλιστα να μας πουν ότι δεν μας θέλουν για να μην χαλάμε και τη ψυχική μας υγεία. Τον κόπο και τον ιδρώτα όμως των ποδοσφαιριστών δεν θα αφήσουμε κανένα να παίζει με αυτόν. Σας παραθέτουμε το <<πεναλτι>> της Ηλιούπολης. Ο Καραργυρης διώχνει καθαρά την μπαλά εκτός αν άλλαξαν οι κανονισμοί…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις