Για τη ΝΙΚΗ στην αυλαία με Οικόνομο (pregame)

Μπορεί ο Οικονόμος να έχει το κίνητρο στην αυλαία κόντρα στη Νίκη, όμως η βολιώτικη ομάδα είναι βέβαιο πως θα ματώσει για το τρίποντο ώστε να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης με τρίποντο σώζει τη χρονιά καθώς εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, ανεξάρτητα τι θα κάνει ο Εθνικός Φιλιππιάδας στην Αγιά. Με οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα είτε ο Πύρασος είτε ο Εθνικός σώζουν την παρτίδα και πανηγυρίζουν την παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου θα παραταχθεί με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα μετριάσει τα «απόνερα» της βαριάς ήττας στο Κίτρος και θα δώσει το έναυσμα για την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου θα έχει στη διάθεσή του και τον Φίλιππο Σκοπελίτη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και επανέρχεται στην αγωνιστική δράση, ενισχύοντας σημαντικά την επίθεση της ομάδας του. Μοναδικός αμφίβολος είναι ο Κώστας Κιπτίου, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και να χειροκροτήσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, τόσο για τη σημερινή τους παρουσία όσο και γι’ αυτή όλης της χρονιάς, η οποία μπορεί να μην είχε την κατάληξη που όλοι θα επιθυμούσαν, όμως δεν μπορεί να της αποδοθεί αρνητικό πρόσημο.

Εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι δεν υπάρχουν καθώς καμία πρόταση για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχει κατατεθεί στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Η διορία που έχει οριστεί λήγει την Τετάρτη 18 Μαΐου και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να εκδηλώσει επιθυμία να αναλάβει το τμήμα ποδοσφαίρου της Νίκης.

Τα εισιτήρια (ανακοίνωση)

«Την Κυριακή 15/05/2016 και ώρα 17:00΄ στο γήπεδο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 16:00΄.

Η είσοδος της σκεπαστής κερκίδας για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ. Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από την βόρεια κερκίδα (θύρα 3).

Οι φίλαθλοι του Οικονόμου Τσαριτσάνης θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της οδού Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Εισιτήρια του αγώνα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι από την Παρασκευή το πρωί (13/05/2016) από τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14 – τηλ. 2421060320).»

Διαιτητές

Ο Στέφανος Χιώτης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Οικονόμος Τσαριτσάνης στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στις 17:00 στο «Π. Μαγουλάς». Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Πέτρος Κωτούλας και Κωνσταντίνος Σταφυλάς όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Θανάσης Παπακώστας από την Ένωση Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις