«Βροχή» ενεργοποιήσεων!

Μεγαλώνει η «μαύρη τρύπα» στα ταμεία των ΠΑΕ. Εκδικάστηκαν 17 αιτήσεις ενεργοποίησης και επιβολής ποινών.

Η SuperLeague 2 επανεκκίνησε, όμως τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν στην κατηγορία και μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα έχουμε δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο ΔΣ της Τετάρτης (15/03), άλλωστε, εξελίξεις από το μέτωπο του Στοιχήματος θεωρείται απίθανο να έχουν δρομολογηθεί, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν πρόκειται ν’ απαντήσει στο αίτημα συνάντησης του νέου προέδρου, Πέτρου Μαρτσούκου.

Την Τρίτη (07/03), εξάλλου, συζητήθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο 17 αιτήσεις ενεργοποίησης και επιβολής ποινών. Σε χειρότερη μοίρα; Ο Ηρόδοτος. Συγκεκριμένα, έφτασαν στο τελικό στάδιο οι προσφυγές των Αμπουμπακάρι, Αρναούτογλου, Νόνη, Θ. Ποζατζίδη και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις που θα δίνουν προθεσμία πληρωμής 5+5 ημερών.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε τρεις σε βάρος της αιτήσεις ενεργοποίησης από Καρρίκι, Μπακρατσά, Δημούτσο και πέντε αιτήσεις επιβολής, αυτές των Γκουγκούδη, Μπραμπίγια, Κουτσιανικούλη, Πλέγα, Καρανίκα.

Στο στάδιο της ενεργοποίησης ποινών έφτασε η προσφυγή Κασωτάκη κατά του ΟΦ Ιεράπετρας και σε αυτό της επιβολής η υπόθεση Γκίνη και η διεκδίκηση τροφείων της Επισκοπής. Συζητήθηκε, τέλος, η επιβολή ποινών του Πατσιαβούρα κατά του Αλμωπού Αριδαίας.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, πληροφορίες θέλουν 13 ΠΑΕ να κινδυνεύουν με ανάκληση δελτίων από την ΕΠΟ λόγω οφειλών που δεν έχουν τακτοποιηθεί.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις