Ολυμπιακός Βόλου: “Αδειάζει” τη διοίκηση του Ερασιτέχνη το consortium των επενδυτών

O δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος δεν είναι μόνος του στον Βόλο τις τελευταίες μέρες από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών, καθώς κάποια από τα πρόσωπα που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα διοικητικά πράγματα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου έδωσαν το παρών στο ραντεβού με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη το πρωί του Σαββάτου, αλλά και στο ματς με τον Πιερικό, βγάζοντας κι αυτοί κάποια συμπεράσματα για την ομάδα και το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή

Τα συμπεράσματα αυτά μόνο θετικά δεν ήταν, με τον κ. Παπαδόπουλο να προβαίνει σε νέα δήλωση στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της Δευτέρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενοχλημένοι από τον τρόπο που έχει διοικηθεί από τον Ερασιτέχνη το ποδοσφαιρικό τμήμα και πικραμένοι από τη θέση που βρίσκεται η ομάδα.

Παραλαμβάνουμε ένα δάσος που καίγεται και τρομάζουμε στην ιδέα τι θα αντικρίσουμε μετά τις 30/4 που θα αναλάβουμε. Εμείς δεν θα αποτελέσουμε σωσίβιο εγκληματικών λαθών.

Από τη μεριά μας καλούμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, ακόμη κι αυτούς που δεν έρχονται στο γήπεδο να κάνουν μία εξαίρεση με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και να έρθουν στο ματς, για να ακούσουμε την άποψή τους και τα παράπονα που μπορεί να έχουν προς την τωρινή διοίκηση».

Πλέον, όλος ο φίλαθλος κόσμος της βολιώτικης ομάδας περιμένει τις θετικές εξελίξεις, τη στιγμή που κάποιες πληροφορίες οι οποίες κυκλοφόρησαν περί οριστικής συμφωνίας με τον Ερασιτέχνη δεν επιβεβαιώνονται από την πλευρά του consortium επιχειρηματιών που σκοπεύουν ν’ αναλάβουν.

πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις