Επιστροφή στις νίκες για τον Παγασητικό, 3-0 τη Μακρινίτσα

Επιστροφή στις νίκες για τον Παγασητικό που επικράτησε της Μακρινίτσας στο γήπεδο Πορταριάς- ως τυπικά γηπεδούχος- με 3-0. Από νωρίς η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου, σαν να ήταν θυμωμένη για την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ανθ. Γαζή, πήρε κεφάλι στο σκορ και σε καμία περίπτωση δεν έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της…

Ο Μπερτζέμης ενεργώντας ως επιθετικός, μόλις στο 1′ άνοιξε το σκορ και παρά την ανωτερότητα της ομάδας του αυτό ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα ο Παγασητικός στο β’ μέρος ήταν πολύ καλύτερος και με τα τέρματα που σημείωσαν οι Μπραχόλη (48′) και Μπούρντα (62′) διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Μιχαλόπουλος, Ξηρομερίτης, Στρούγγης, Β. Μιχαλόπουλος, Ζιώγας, Καψιώτης, Μπραχόλης, Σίμος (46′ Ρηγίνος), Γιαννακόπουλος (46′ Δώσσας), Μπούρντα, Μπερτζέμης (65′ Αποστολόπουλος).
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Κωνσταντίνου, Στεργίου, Φράγκος, Μυλωνάς, Σαρακατσάνος, Παπακώστας (82′ Κοντορίζος), Κανάβας (63′ Μαστακούλης), Κουτσαρνάκης, Δημητρόπουλος, Ντελάκος, Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις