Με MVP τον γνωστό… Καραντώνη, ο Πανσερραϊκος 2-0 τη Νίκη

Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά σε τηλεοπτικό παιχνίδι είχαμε την εντύπωση πως ένας “σουπερλιγκάτος” διαιτητής ξέρει να …κρύβεται. Ωστόσο ήταν τέτοιο το άγχος του κ. Καραντώνη από την Ημαθία που παρότι το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Πανσερραϊκού, “κλείδωσε” το τρίποντο με κόκκινη κάρτα βγαλμένη από τα βάθη της “παράγκας” του ποδοσφαίρου. Έτσι πίστευε τουλάχιστον καθώς η Νίκη έδειξε τέτοιο πάθος και ενέργεια που εξέθεσε τον Πανσερραϊκό, πιέζοντάς τον με παίκτη λιγότερο!

Να σημειώσουμε πως ο σουπερλιγκάτος Καραντώνης αρνήθηκε πέναλτι μαρς στη Νίκη Βόλου, σε πεντακάθαρο χέρι του Πεταυράκη στο 18′. Δεν το αναφέρουμε μόνο εμείς ο δημοσιογράφος που περιέγραφε τον αγώνα το είπε τουλάχιστον πέντε φορές.

Πλήρωσε το «κοιμισμένο» ξεκίνημα

Η Νίκη άργησε να 11 λεπτά να μπει στο παιχνίδι και πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο το «κοιμισμένο» ξεκίνημά της καθώς έδωσε τη δυνατότητα στον Πανσερραϊκό να πετύχει δύο τέρματα.

 

Στο 7’ ο Ζέρης σέντραρε από τα δεξιά, ο Στίνα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Πριν ακόμη συνέλθει από το σοκ, η βολιώτικη ομάδα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, με παρόμοιο τρόπο.

 

Ο Μούργος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Καρασαλίδης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-0, βάζοντας δύσκολα στο συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός οπισθοχώρησε, η Νίκη πήρε μέτρα προσπαθώντας να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 18’ ο Σιαφά σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κόντραρε στον Θυμιάνη και πέρασε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης και στο γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων, η άλλαξε πορεία από το χέρι του Πεταυράκη, με τον κ. Καραντώνη να αρνείται να δώσει το εμφανές.

Στο 24’ η Νίκη απείλησε, όμως το σουτ από το ημικύκλιο του Γαβριηλίδη, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κατσίκα.

Στο 28’ μία φάση ακόμη έδειξε πεντακάθαρα τις προθέσεις του κ. Καραντώνη. Ο Στίνα κάνει φάουλ για κίτρινη κάρτα και γνωστός… Καραντώνης σφυρίζει ανάποδα το φάουλ. Κίτρινη χάρισε και στον Στάικο όταν αυτός κράτησε τη φανέλα του Γαβριηλίδη σε προσπάθεια αντεπίθεσης της Νίκης. Με τον Ημαθιώτη ρέφερι να αποτελεί τον 12ο παίκτη του Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Η κόκκινη-εφεύρεση

 

Καθάρισε ο Καραντώνης

Με τη Νίκη να μπαίνει με φόρα με σκοπό να πετύχει ένα γκολ που θα την έβαζε δυνατά στο παιχνίδι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο ο γνωστός… Καραντώνης βλέποντας τα δύσκολα, φρόντισε να μείνει με δέκα παίκτες η Νίκη, με τον Πανσερραϊκό να συνεχίζει με …12. Στο 51’ γίνεται πεντακάθαρο, διπλό φάουλ στον Παναγιωτίδη με τον σουπερλιγκάτο διαιτητή να δείχνει δεύτερη κίτρινη για θέατρο (!) στον παίκτη της Νίκης. Οι έντονες διαμαρτυρίες δεν «λύγισαν» τον έμπειρο ρέφερι με τους φιλοξενούμενους να είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν με 10 εναντίον 12.

Και πάλι η Νίκη ήταν ανώτερη κάνοντας τον Πανσερραϊκό να μοιάζει πως παίζει με παίκτη λιγότερο. Το επισήμανε ακόμη και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που έκανε τη μετάδοση του αγώνα!

 

Στο 63’ η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει, όμως η κεφαλιά του Γαβριηλίδη από κοντά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73’ το δυνατό σουτ του Τζιώρα πέρασε άουτ ενώ στο 80’ ο Ροχάνο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι. Ο Αργεντινός επιθετικός από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσίκα, στη συνέχεια της φάσης το πλασέ του Γαβριηλίδη απομάκρυναν οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού. Ένα λεπτό αργότερα η Νίκη απείλησε και πάλι. Ο Τζιώρας από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

 

 

Κίτρινες: 63’ Μπαΐροβιτς, 66’ Παντεκίδης, 70’ Θυμιάνης, 93’ Πεταυράκης

Κόκκινη: 53’ Παναγιωτίδης (β’ κίτρινη)

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Ζέρης (58’ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Στάικος, Θυμιάνης, Μούργος (58’ Κανίς), Στίνα (90’ Σοφιανός), Κατσαντώνης (74’ Παπάζογλου), Μπαΐροβιτς (74’ Σαΐντ)

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (77’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46’ Τσουκαλάς), Κρητικός (63’ Δημητρίου), Ολαϊσόλα (55’ Ροχάνο), Σιαφά (63’ Τζιώρας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις