Εξελίξεις στην ΑΕΛ: “Συνάντηση Νταβέλη με Μόρα” – Διαψεύδουν οι βυσσινί

Δημοσίευμα του crimsonscorer.gr έκανε λόγο για συνάντηση Νταβέλη – Μόρα, ωστόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ διέψευσε. Βέβαια, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Το δημοσίευμα του crimsonscorer.gr

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… Συνάντηση είχε την Κυριακή (12/03) το απόγευμα στο λόμπι του γραφείου του, στο ANIMUS στην Τερψιθέα, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης με τον Λαρισαίο προπονητή Βαγγέλη Μόρα.

Η επίσκεψη του Μόρα στο γραφείο του προέδρου διήρκησε 45 λεπτά της ώρας και σίγουρα το τι συζητήθηκε είναι ένα θέμα που το γνωρίζουν καλύτερα οι δύο άνδρες.

Πάντως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θεωρεί τον πρώην διεθνή άσο έτοιμο να αναλάβει μαζί με το επιτελείο του, την επίσημη αγαπημένη όλων των Λαρισαίων, προκειμένου να την ξαναβάλει στον δρόμο των επιτυχιών.

Το τι θα γίνει, σίγουρα θα το δούμε τις επόμενες ώρες, αφού και ο ίδιος ο Αχιλλέας Νταβέλης τόνισε στην Δευτεριάτικη ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις αναφορικά με υπάρχοντα στελέχη του τεχνικού επιτελείου της “βυσσινί” ομάδας.

Ίδωμεν”.

Η διάψευση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

“Σχετικά με δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα και συνάντησής του με τον πρόεδρο, κ. Αχιλλέα Νταβέλη, είμαστε υποχρεωμένοι να διαψεύσουμε τόσο το ενδιαφέρον όσο και την συνάντηση”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις