Μπράτσος: «Θα τα δώσουμε όλα για την πέμπτη θέση»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Βόλου, Κωνσταντίνος Μπράτσος,  μιλώντας για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, τους στόχους της Βόλου για τα play off και τον Κωνσταντέλια, που κάνει τις ομάδες να στήνουν ολόκληρο το παιχνίδι πάνω του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, ο ίδιος σχολίασε την χθεσινή του απουσία από τον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας: «Το να μην είσαι στον πάγκο και να βλέπεις το παιχνίδι από έξω έχει και τα υπέρ έχει και τα κατά του.Το υπέρ είναι ότι έχεις εξοπλισμό που σε βοηθάει να αξιολογήσεις καλύτερα την κάθε φάση με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Αντιθέτως, όταν είσαι στον πάγκο υπάρχει μια καθυστέρηση στην αξιολόγηση των φάσεων. Φυσικά όμως, όταν δεν κάθεσαι στον πάγκο χάνεται η άμεση επαφή του παίκτη με τον προπονητή. Όταν είσαι στο πάγκο είναι περισσότεροι οι παλμοί. Νιώθεις στο πετσί σου την ένταση».

Για το τι κρατάει από την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την αγωνιστική συμπεριφορά που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε μια ατολμία, ως προς τις επιθέσεις που μας έκανε ο ΠΑΟΚ. Το διορθώσαμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό το δεύτερο μισό πρέπει να είναι οδηγός μας στα πλέι οφ, γιατί θα είναι παραπλήσια τα παιχνίδια».

Για το αν ο Βόλος μπορεί να τερματίσει πέμπτος και να αφήσει πίσω του τον Άρη: «Σίγουρα εμείς είμαστε το αουτσάιντερ από πολλές απόψεις. Σε σχέση με το ρόστερ, την ιστορία και γενικότερα την δυναμική που έχουν οι δύο ομάδες.

Για εμάς ήταν ένα όνειρο και μια φιλοδοξία να μπούμε στα πλέι οφ. Το καταφέραμε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Έτσι προσελκύουμε εισιτήρια και βλέμματα. Όχι μόνο με ενίσχυση, αλλά και μέσα από τις πωλήσεις των παικτών. Τα κέρδη του Βόλου είναι πολλά με την είσοδό τους στα πλει οφ. Όμως θα τα δώσουμε όλα για την πέμπτη θέση, αφού φτάσαμε μέχρι εδώ».

Τέλος, από το χθεσινό ματς ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αυτή τη στιγμή αυτός που ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντέλιας, ο συντοπίτης μας. Αναγκάζει όλους τους αντιπάλους να προσαρμόζουν την αμυντική τους λειτουργία και να στήνουν όλο τους το παιχνίδι με βάση αυτόν. Πως να μην εντυπωσιάζει μετά το παιδί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις