«Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε άλλο εξευτελισμό…»

Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο εκτελών χρέη προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας, Μιχάλης Μπίζιος.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Μιχάλης Μπίζιος, ο άνθρωπος που εκτελεί χρέη προπονητή στον Απόλλων Λάρισας. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του και το σκεπτικό της απόφασης να διακοπεί το ματς με τον Ηρακλή.

 
Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπίζιου:

«Έχουμε και την στεναχώρια με τον Απόλλωνα Λάρισας, μετά την στεναχώρια που έχουμε για τα Τέμπη και το δυστύχημα. Είπα και μετά τον αγώνα, πως είναι ντροπή αυτό που συνέβη για το ποδόσφαιρο και την Λίγκα. Ήμουν από την πρώτη στιγμή αντίθετος για να κατέβει η ομάδα να παίξει με τον Ηρακλή.

Τα παιδιά είχαν να κάνουν προπονήσεις 40 ημέρες. Ορισμένα παιδιά είχαν διάφορα προβλήματα όμως χθες ορισμένα από αυτά παρουσιάστηκαν για να παίξουν. Ήρθαν αυτοβούλως. Τα προβλήματα βγήκαν πριν από την έναρξη του αγώνα. Με 11 ξεκινήσαμε. Κάναμε δύο αλλαγές και είχαμε ορισμένα προβλήματα στο ημίχρονο. Δεν μπορούσαν όμως να συνεχίσουν στον αγώνα ορισμένοι παίκτες και μου ζήτησαν να σταματήσουν. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούσα να επέμβω. Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε άλλο εξευτελισμό και πέφταμε κάτω…

Εγώ τους είπα να συνεχίσουν να παίζουν, αυτοί όμως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Θα υπήρχε και ένα σκορ εξευτελιστικό, εάν συνεχίζονταν το παιχνίδι. Είδα το σκορ να ανεβαίνει υπέρ του Ηρακλή και τους είπα πως είναι προτιμότερο να διακοπεί το ματς. Όλα τα παιδιά αποφάσισαν να μην συνεχιστεί το παιχνίδι. Έπρεπε να υπάρχει και σεβασμός.

Δεν μίλησα με τον προπονητή του Ηρακλή, είχαν μιλήσει άλλα άτομα με την ομάδα. Υπάρχει όμως και ένα όριο. Είναι μία απόφαση δύσκολη αλλά την πήραμε. Οι Έλληνες παίκτες του Ηρακλή μας είπαν ότι πήραμε μία σωστή απόφαση γιατί δεν θέλαμε να εξευτελιστούμε περισσότερο.

Είμαστε μόνοι μας. Δεν υπάρχει κανείς από την διοίκηση για να αναλάβει μία ευθύνη. Την Κυριακή που έρχεται δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φθάσουμε στο ίδιο σημείο και να πάμε να παίξουμε σε έναν αγώνα στον οποίο δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ως ομάδα. Με τα παιδιά που μίλησα λίγο, μου είπαν Μιχάλη δεν πρέπει να βιώσουμε κάτι ανάλογο και την επόμενη Κυριακή. Ήρθαμε μόνοι μας, δεν θέλω να πω κάτι ντροπιαστικό για την ομάδα.

Με λεωφορείο ήρθαμε. Το λεωφορείο το έβαλε ο κ. Τσακίρης, πάλι καλά. Κατά τα άλλα γυρίσαμε και πάλι στο ίδιο σημείο. Έχω μάθει να λειτουργώ. Και ζητάμε συγγνώμη γιατί τα παιδιά δεν μπορούσαν να αντέξουν μεγαλύτερη γελοιοποίηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις