Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Βόλος – Ολυμπιακός

Σε κυκλοφορία τίθενται από την Τετάρτη, τα εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός, για την 1η αγωνιστική των play off της Super League. Γενική είσοδος ορίστηκε στα 20 ευρώ, πλην των VIP που είναι στα 50€. Τα εισιτήρια που θα προμηθευτεί ο Ολυμπιακός θα τα διαχειριστεί ο ίδιος, ενώ την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά:

“H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι από αύριο (Τετάρτη) ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κυριακή 19/3/23) για την 1η αγωνιστική των play off της stoiximan Super League.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) αύριο Τετάρτη από 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ., Πέμπτη και Παρασκευή από 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., το Σάββατο από 10.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 10.00 π.μ. έως τη 2.00 μ.μ.

Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού ΔΕΝ θα λειτουργήσουν, ενώ ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της VIVA”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις