Βόμβες Κούγια για Καραντώνη, Πανσερραϊκό και Μαρτσούκο: “Τέτοιο “χειρουργείο” δεν έχει γίνει ποτέ!”

Σε όλα τα τρέχοντα ποδοσφαιρικά θέματα και των δύο κατηγοριών αναφέρθηκε ο κ. Κούγιας στη συνέντευξή του, στο sfina.gr. Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον διαιτητή Καραντώνη και στο χειρουργείο που έκανε στη Νίκη αλλά και στον νέο πρόεδρο της SL2, κ. Μαρτσούκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Με αφορμή τη συζήτηση για τη διαιτησία ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στη διαιτησία του Καραντώνη στο ματς του Πανσερραϊκού με τη Νίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τέτοιο χειρουργείο εις βάρος της Νίκης Βόλου δεν έχει γίνει ποτέ. Αποβολή στο κέντρο του γηπέδου… Αυτός ο Καραντώνης είναι εγκληματίας. Όταν ήμουν στην ΑΕΛ τον κυνηγούσα στην καταπακτή, στο ματς με τον Άρη και φώναζε “μη μ’ ακουμπήσεις, μη μ’ ακουμπήσεις…” και συνέχισε “περιμένει πως και πως για να κάνει τα χειρουργεία… μιλάμε για αρχιχειρούργο”

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στον Πανσερραϊκό χωρίς να κρύβει τα λόγια του: “Αυτό που γίνεται φέτος στις Σέρρες με τα κλεμμένα λεφτά από την τράπεζα, γιατί θα πρέπει να ξέρετε πως ασχολείται η επιτροπή ξεπλύματος μαύρου χρήματος με αυτούς που είχαν την τράπεζα και γίνεται χαμός. Είναι τυχεροί αυτοί που δεν ασχολούμαι εγώ με την ΑΕΛ. Θα τους είχα βάλει φυλακή. Στη Λάρισα κοιμούνται”.

Κι όμως ο Πανσερραϊκός πάει να βγει κατηγορία, σχολίασε ο δημοσιογράφος κ. Πετρουλάκης, με τον κ. Κούγια να απαντάει: “Πως να μη βγει; Με τέτοιες διαιτησίες. Με την ΑΕΛ τα ίδια δεν έγιναν; Μιλάμε για εγκληματίες. Αυτά τα βλέπαμε στα πρώτα χρόνια του Μητρόπουλου. Αυτοί οι πονηροί στην ΕΠΟ κρατάνε τη διοίκηση και κάνουν μεροκάματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι δυνατόν να υπάρχει ομάδα Απόλλων Λάρισας και να παίζει στη Σούπερ Λιγκ 2; Είναι δυνατόν να υπάρχει ομάδα Ηρόδοτος;”

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου για τη διακοπή του αγώνα του Απόλλωνα με τον Ηρακλή, ο κ. Κούγιας σχολίασε: “Κάτι θα έγινε και έφυγαν. Μπορεί να σκέφτηκαν ότι μπορεί να μετρήσουν τα γκολ…. Μπορεί κι αυτό να το πουλήσαν. Έχουν 25 στημένα παιχνίδια”

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον κ. Σταμούλη: “Ο Απόλλων Πόντου έχει πρόεδρο τον Σταμούλη που ήταν αντιπρόεδρος στον Αχαρναϊκό όταν ήταν και ο Λεουτσάκος. Με Μαυρίκο πρόεδρο που τον απήγαγαν. Μιλάμε για κανονική εγκληματική οργάνωση η SL2”

O κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον νέο πρόεδρο της SL2, κ. Μαρτσούκο: “Τι είναι αυτός; Αυτός κάθε μέρα φορτώνει το αγροτικό και πηγαίνει στη λαϊκή να πουλήσει τα φρούτα. Του δώσανε βεβαίωση ότι έχει προϋπηρεσία στο ποδόσφαιρο, η Ηλιούπολη, ο Αχαρναϊκός και ο Απόλλων Πόντου, ότι τον είχαν στο συμβούλιό τους ως ειδικό σύμβουλο. Αυτός δεν μπορεί να βρει την Ομόνοια στην Αθήνα κι έγινε πρόεδρος στη SL2”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις