Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Ολυμπιακός Βόλου: Νέα ήττα από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Την έκτη του συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου και παρέμεινε βυθισμένος στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ερυθρόλευκοι αν και πραγματοποιήσαν μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους, ηττήθηκαν από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου χάρη σ’ ένα δυνατό σουτ του Μουράτι στο 20′ που άφησε άναυδο τον Καβουσάκη. Ο προκλητικός πανηγυρισμός του νεαρού επιθετικού των φιλοξενούμενων προκάλεσε μεγάλη ένταση στην κερκίδα, με τους ψυχραιμότερους να επικρατούν και ο σκόρερ να ζητά συγγνώμη στο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας τη μία μετά την άλλη τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με σπουδαιότερη αυτή του Κατσαγεωργίου στο 3′ όταν από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε.

Παρά την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός Βόλου δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα γνωρίζοντας μία καταδικαστική ήττα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι μόλις εφτά αγωνιστικές που απομένουν δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και πλέον ελπίζει μόνο σ’ ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, εστιάζοντας κυρίως στο αύριο του ποδοσφαιρικού συλλόγου και στις εξελίξεις με τη διοικητική αλλαγή.

H σύνθεση που παρέταξε το τεχνικό δίδυμο Πετσιμέρη – Φούτρη:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις