Ξηροφώτος: «Παίξαμε για την ιστορία μας»

“Παίξαμε για την ιστορία μας” ανέφερε δύο φορές στις δηλώσεις του ο Στέφανος Ξηροφώτος, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αποτέλεσμα που οδήγησε την ομάδα της Λάρισας στα τοπικά πρωταθλήματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης:

728x90 papoulias

«Σήμερα ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών. Σίγουρα είναι κρίμα που μια ομάδα που μάλιστα έκανε μεγάλη προσπάθεια ειδικά στον δεύτερο γύρο και υποβιβάστηκε. Εμείς παίξαμε για την ιστορία της ομάδας μας, για τον κόσμο που ήρθε και χειροκρότησε και αν θέλετε και για τον κόσμο που ήρθε στο προηγούμενο παιχνίδι που το αποτέλεσμα ήταν κακό και χειροκρότησε τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους λόγους παίξαμε για την δικιά μας την ιστορία. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι αγωνιστικά από την εικόνα που έδειξε η ομάδα στο γήπεδο. Είχαμε σωρεία ευκαιριών, πάθος, τα παιδιά διαχειρίστηκαν το άγχος πολύ καλά και έβγαλαν κάτι πολύ όμορφο στο γήπεδο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Για τον Πύρασο: «Έμεινα δυο χρόνια στην ομάδα του Πυράσου. Συνδέθηκα σίγουρα συναισθηματικά μαζί της και με στενοχωρεί ο υποβιβασμός. Όμως ξαναλέω πως η δικιά μας ομάδα έπαιξε για την ιστορία της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις