Ποδοσφαιριστής έπεσε σε τοιχίο στον αγώνα ΑΠΣ Πάτραι – ΑΕ Μυκόνου και έμεινε αναίσθητος

Ο αγώνας μεταξύ του ΑΠΣ Πάτραι και της ΑΕ Μυκόνου “σημαδεύθηκε” από τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή, ο οποίος συγκρούστηκε με τοιχίο και έμεινε αναίσθητος. Απέφυγε τα χειρότερα και υπέστη εξάρθρωση σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΠΣ Πάτραι – ΑΕ Μυκόνου για τον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Μάκης Παπαδόπουλος, τραυματίστηκε σοβαρά καθώς προσέκρουσε σε τοιχίο κοντά στην πλάγια γραμμή.

Όπως αναφέρει το pelop.gr ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Μυκόνου έβαλε το χέρι του για να προστατευτεί. Μετά τη σύγκρουση έμεινε αναίσθητος, αιμορραγούσε στο κεφάλι και έμοιαζε σαν έκανε σπασμούς. Ο αγώνας διακόπηκε για περίπου 22 λεπτά, ενώ ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά με επίσημη ενημέρωσή της η ΑΕ Μυκόνου γνωστοποίησε ότι υπέστη εξάρθρωση σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού και τίποτα περισσότερο. Μάλιστα ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για τη Μύκονο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πάτραι: ” Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του AΠΣ ΠΑΤΡΑΙ εκφράζουν την θερμή τους συμπαράσταση και εύχονται ταχεία ανάρρωση προς τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Μυκόνου, Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση κατά της διάρκειας της μεταξύ μας αναμέτρησης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδο Προσφυγικών.

Μέλη του συλλόγου μας από την πρώτη στιγμή, ευχήθηκαν στον άτυχο παίκτη και στους ανθρώπους της Α.Ε Μυκόνου να πάνε όλα καλά με την ανάρρωσή του, και να επιστρέψει γερός και γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.
Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να χαιρόμαστε τον κάθε αγώνα ποδοσφαίρου ως γιορτή.

Ακόμη οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την γιατρό του αγώνα, κυρία Βιβή Λουκοπούλου, η οποία με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση, αξιολόγησε από την πρώτη στιγμή την σοβαρότητα του περαστικού και έκανε ότι ήταν ιατρικά αναγκαίο, μέχρι να διακομιστεί ο ποδοσφαιριστής στο ΠΓΝΠ“.

Η ανάρτηση της ΑΕ Μυκόνου αναφέρει μεταξύ άλλων: Έδειξαν χαρακτήρα νικώντας τον ΑΠΣ Πάτραι αλλά και το σοκ από τον τραυματισμό του Μάκη Παπαδόπουλου… Η Α.Ε. Μυκόνου πέρασε με 1-2 από την Αχαϊκή πρωτεύουσα μένοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία σε ένα ματς που είχε πολλές άτυχες στιγμές.

Κορυφαία όλων φυσικά ο τραυματισμός του Μάκη Παπαδόπουλου σε μια προσπάθειά του στο 10′ της αναμέτρησης όταν χτύπησε σε ένα τοιχίο του γηπέδου που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τη γραμμή του άουτ.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αμέσως έσπευσε κοντά του η γιατρός του αγώνα, ενώ μετά από περίπου 15 λεπτά ο παίκτης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας έχοντας τις αισθήσεις του. Η τύχη μέσα στην ατυχία του Βορειοελλαδίτη ποδοσφαιριστή είναι ότι εκτός από μια εξάρθρωση σε δάχτυλο του αριστερού χεριού του δεν είχε κάτι άλλο σοβαρότερο.

Μάλιστα μετά από λίγες ώρες έφυγε από το Νοσοκομείο και με μέριμνα του προέδρου της ομάδας Αλέξανδρου Κουκά πήγε κατευθείαν στη Ραφήνα και ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο ταξίδι επιστροφής στη Μύκονο“.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις