Άδικη ήττα για Ρήγα στο φινάλε, 1-0 από τον Καραϊσκάκη

Ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε με 1-0 από τον Καραϊσκάκη στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου για την 34η -τελευταία- αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν ανώτερη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες, που δημιούργησαν στο παιχνίδι.

Στο 4΄ Ρήγας προσπάθησε να απειλήσει με κοντινό πλασέ του Κορέτα, το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Σικαλιάς. Εικοσιπέντε λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Ζενούνι πέρασε άουτ, όπως και το κοντικό σουτ του Τσίπη στο 44΄. Στην επανάληψη το σουτ του Σέττου στο 58΄ έφυγε εκτός εστίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τον σκορ στο 73΄ με τον Δρακάκη. Στην αρχή της φάσης ο Φέτσης σούταρε, με τον Κεφαλά να αποκρούει σωτήρια, όμως στην εξέλιξη της, το νέο σουτ που επιχείρησε ο Δρακάκης κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του τερματοφύλακα του Ρήγα. Στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού, το πλασέ του Χαριτίδη έδιωξε στη επάνω στη γραμμή ο Σπαθής.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (88΄ Λάμπρου), Βουραζέρης, Γούτσιος, Σπαθής, Γεωργατζής, Χατζής, Γκίκας (57΄ Σέττος), Ζενούνι (79΄ Γουτούλης), Τσίπης, Κορέτα.
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Σικαλιάς, Καψάλης, Ζιγκήρης, Δημητρίου, Χούσος, Κόλινς, Τσάκαλος (42΄ Χαριτίδης), Φέτσης, Ευαγγέλου (58΄ Δρακάκης), Γυφτοκώστας, Διβανές (67΄ Γεωργιάδης).

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις