«Στην καλή του μέρα ο Πανσερραϊκός μπορεί να θεωρηθεί ομάδα Α’ Εθνικής»

Ο Τέλης Καρασαλίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, τους στράικερ των δύο ομάδων, και τη φετινή προσπάθεια του Πανσερραϊκού.

«Το τελευταίο διάστημα συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς και αισιοδοξούμε. Στην καλή μας ημέρα, και με περαιτέρω δουλειά, μπορούμε να θεωρηθούμε ομάδα Α’ Εθνικής. Ακόμη δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Στην ΑΕΚ κάναμε εξαιρετική προσπάθεια και στα δύο παιχνίδια, αλλά ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας δεν συγχωρούν. Το κίνητρο ανεβαίνει όταν ξέρεις ότι θα ανέβεις όταν πάρεις την 1η θέση στον ομιλό σου» είπε αρχικά για την φετινή προσπάθεια του Πανσερραϊκού και συνέχισε αναφερόμενος στον Ινγκασον:

«Ειδικά σε ντέρμπι οι ομάδες έχουν ανάγκη τέτοιους παίκτες, ειδικά ο συγκεκριμένος είναι και σκληροτράχηλος. Νομίζω ότι θα παιχτεί μέχρι τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος, δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό, αλλά και το τι περνάει, έχει ηγετική φυσιογνωμία. Είναι συνδετικός κρίκος και κάνει και τους συμπαίκτες του καλύτερους.
Εγω είχα κάποιες συμμετοχές με τον Σάντος και έκανα δύο μετά με τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τελευταία καλό πρόσωπο και νομίζω έχει τον πρώτο λόγο. Ο Άρης είναι ομάδα έδρας, αλλά μας έχει δείξει ότι είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ενώ από τον ΠΑΟΚ ξέρεις τι να περιμένεις».
Υπογράμμισε ότι: «Τον Ολιβέιρα τον έχω παίξει, τον Γκρέι δεν τον έχω παίξει. Στον Γκρέι με εντυπωσιάζουν τα προσόντα του, αλλά έχει μεγάλο θέμα με το σκοράρισμα και αδικεί τον εαυτό του. Ο επιθετικός είναι εκεί για να δίνει λύσεις με τα γκολ. Ο Ολιβέιρα την σηκώνει την φανέλα και στον ΠΑΟΚ μου αρέσει πιο πολύ απ’ ότι στην ΑΕΚ. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Γκρέι».

 

Για τη μεταγραφή του Κανίς στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι είναι το καλύτερο τάιμινγκ για τον παίκτη να κάνει το βήμα παραπάνω και να παίξει για μία μεγάλη ομάδα και να δείξει πόσο μπορεί να βοηθήσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις