Χολέβας: «Έχουμε πάρει εγγυήσεις από τον κ. Βούλγαρη»

Διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται “έξω” ο Χρήστος Χολέβας, με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Οικονόμο που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1), τόνισε πως η διοίκηση είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τους στηρίζει. Συμπλήρωσε πως έχουν πάρει κάποιες εγγυήσεις από τον κ. Βούλγαρη που έχουν εκπληρωθεί με το παραπάνω. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Χολέβα, ο οποίος μετά την απομάκρυνση των Παπαδόπουλου και Κανελλόπουλου έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού:

728x90 papoulias

«Η σημερινή ημέρα, όπως και η προηγούμενη Κυριακή, ήταν ιδιαίτερη για εμένα. Είναι μεγάλη τιμή που φοράω το περιβραχιόνιο αυτής της ομάδας και είμαι βαθιά συγκινημένος. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό τιμ, τη διοίκηση, σ’ όλη την ομάδα. Δεν θέλω να πω πάρα πολλά. Να πω μόνο ότι αυτοί οι κάποιοι που βιάστηκαν έβγαλαν κάποια δημοσιεύματα την προηγούμενη εβδομάδα, όλος ο κόσμος πιστεύω να χάρηκε αυτό που είδε. Θα συμφωνήσω με τον συμπαίκτη μου ότι τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δουλέψαμε σκληρά και πιστεύω πως αυτό φάνηκε σήμερα. Ήμασταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες επειδή ακούγονται πολλά έξω, η διοίκηση είναι δίπλα μας, μας στηρίζει, έχουμε πάρει κάποιες εγγυήσεις από τον κ. Βούλγαρη που έχουν εκπληρωθεί και με το παραπάνω. Μέχρι στιγμής ό,τι μας έχει πει έχει γίνει πραγματικότητα.

Από αύριο πιστεύω πως θα μιλήσουμε με την διοίκηση για το τι μέλει γενέσθαι για την συνέχεια. Υπάρχει θετική διάθεση από όλα τα παιδιά να μείνουν στην ομάδα. Η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα που ποιος δεν θα ‘θελε να είναι εδώ. Για εμένα ήταν τιμή που φόρεσα την φανέλα της Νίκης Βόλου αυτή τη χρονιά και φυσικά θα ήθελα να συνεχίσω να την φοράω και την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις