Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον επικίνδυνο Παναθηναϊκό Β’

Την επιστροφή της στις νίκες θα επιδιώξει το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης τον Παναθηναϊκό Β’ (18/03, 14:45), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Νίκη Βόλου μετά από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων (6 νίκες και μία ισοπαλία) έχασε δια χειρός Καραντώνη στις Σέρρες κι έμεινε πολύ πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος. Ωστόσο στο κυανόλευκο στρατόπεδο, πιο πεισμωμένοι από ποτέ, είναι έτοιμοι να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να εκμεταλλευτούν οποιοδήποτε στραβοπάτημα των ομάδων που προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι κυανόλευκοι θέλουν κόντρα στον Παναθηναϊκό να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτούν στο απόλυτο την έδρα τους στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά στον κόσμο τους. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά εκτός έδρας, έχοντας κόψει βαθμούς, απ’ όλους τους πρωτοπόρους, πλην του Πανσερραϊκού. Οι πράσινοι πέρασαν νικηφόρα από το Καυτανζόγλειο, κερδίζοντας τον Ηρακλή 3-2, απέσπασαν ισοπαλία (2-2) από την ΑΕΛ στη Λάρισα και κέρδισαν (0-2) την ΑΣΑ στην Καρδίτσα.

Χωρίς Τζιώρα και Τοπαλίδη

Χωρίς τον Χρήστο Τζιώρα που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο προσαγωγό και τον Σάββα Τοπαλίδη ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο του, θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’. Αντιθέτως επιστρέφει ο Χοσέτε Μιράντα που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο ματς με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Κάσσος, Ανδρέου, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Λογαράς, Αναστασίου, Δημητρίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Κριμιτζάς, Μέτσε, Μπάλλας, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Κρητικός, Ροχάνο, Σιαφά

Με 22 ο Παναθηναϊκός Β’ στον Βόλο

Από 22 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ που βρίσκεται από χθες στον Βόλο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Εμπό και Σαρδέλης, όπως και ο Βουτσάς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’.

Την αποστολή των πρασίνων αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σουρδής, Λίλο, Μαργκόνο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Αντωνίου, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Τερεζίου, Λάμψιας, Σερπέζης, Αθανασόπουλος, Μαντσίνι, Φουρτάδο, Κυριόπουλος. Κρυπαράκος, Ταβάρες, Καρβούνης, Καραμπάς, Αγκοστίνιο, Μπιλάλ.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί της θα είναι οι Βασίλης Μάνος και Γρηγόρης Δεδικούσης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις