Καλτέκης: «Η Γ’ Εθνική είναι ότι χειρότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Εκτεταμένη αναφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στο παρασκήνιο που βασιλεύει έκανε ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης μετά τη λήξη του αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Αναλυτικά:

«Το έχει η μοίρα μου εδώ με τη Νίκη Βόλου, δύο φορές που ήρθαμε με στόχο, δύο φορές δεν τον πετύχαμε. Σήμερα θέλαμε μόνο ένα αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε με τα προβλήματα που είχαμε. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, αυτούς που έμειναν στην ομάδα, πιστεύω ότι είναι η μικρότερη ομάδα σε ηλικία στη Γ’ Εθνική. Αποδείχθηκε ότι δεν αντέξαμε από πλευράς βιολογικής αντοχής να παίζουμε για τέσσερις μήνες με έντεκα ποδοσφαιριστές.

Ξέραμε ότι η Νίκη Βόλου είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μια δύσκολη στιγμή για την Τσαριτσάνη αλλά πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της. Από την αρχή στις τοπικές κατηγορίες. Κακά τα ψέματα και η Γ’ Εθνική για εμένα προσωπικά, είναι ό,τι χειρότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από πλευράς παρασκηνίου, από πλευράς ποιότητας. Εμείς δώσαμε τον αγώνα μας, δυστυχώς δεν πετύχαμε αλλά είμαστε περήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα. Αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον.

Για την Γ’ Εθνική πιστεύω πως αν εξαιρέσεις κάποιες ομάδες που βρέθηκαν ψηλά και είναι πιο οργανωμένες, οι υπόλοιπες «δουλεύουν» στο παρασκήνιο. Δεν πιστεύω ότι η Φιλιππιάδα δικαιούνταν να μείνει στην κατηγορία βάσει αυτών που έδειξε φέτος. Για ποια Γ’ Εθνική μιλάμε; Η Γ’ Εθνική πρέπει να καταργηθεί εντελώς. Γιατί τι είναι; Είναι για τους προπονητές να βρίσκουν δουλειά, είναι για κάποιους παράγοντες να παίρνουν λεφτά και από εκεί και πέρα παίρνουν μεγάλους σε ηλικία παίκτες… Τι είναι η Γ’ Εθνική είναι επαγγελματική; Ματώνουμε χωρίς ανταπόκριση. Μιλάμε για Γ’ Εθνική; Γιατί να έχει το όνομα Εθνική; Είναι χειρότερη από την παλιότερη Δ’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις