Με την πρώτη ομάδα ο Βόλος: Παίκτες και τεχνικό τιμ έπεισαν τον Μπέο

Παρά την μη αλλαγή του διαιτητή ο Βόλος θα αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα κατόπιν επιθυμίας των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ. Προηγήθηκε συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με την ομάδα όπου του εκφράστηκε η έντονη επιθυμία να αγωνιστούν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

“Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις