Με Ελασσόνα για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός Βόλου

Τον Π.Ο. Ελασσόνας αντιμετωπίζει σήμερα στις  3 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα του δώσουν ελπίδες για την παραμονή. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες, έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στα τελευταία εφτά παιχνίδια (0-0 με Μακεδονικό Φούφα). Η βολιώτικη ομάδα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 4 Φεβρουαρίου όταν κέρδισε εντός έδρας τον Μακεδονικό Φούφα.

Το συγκρότημα των Πετσιμέρη και Φούτρη ψάχνει μία νίκη που θα του δώσει βάσιμες ελπίδες ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και να αναπτερωθεί το ηθικό των ποδοσφαιριστών που αυτή τη στιγμή είναι «τσαλακωμένο» από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Στη διάθεση του τεχνικού διδύμου των ερυθρολεύκων είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Παπαδήμος, Διαμαντόπουλος, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κόλα, Καμπέρης, Γιαρλέλης, Καρβούνης, Καρατσόλης, Σκοπελίτης, Σταμπουλής, Ντινόπουλος, Κατσαγεωργίου και Μυλωνάς.

Στόχος η νίκη για την Ελασσόνα του Στέλιου Αρσένου

Η Ελασσόνα με 25 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα επιδιώξει να κερδίσει ώστε να κλειδώσει την παραμονή όσο το δυνατό συντομότερο.

Ο Στέλιος Αρσένος θα έχει στη διάθεσή τον Περτζιόνι που επιστρέφει από τιμωρία ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο τραυματίας Λαγός.

Η ομάδα της Ελασσόνας απευθύνει με ανακοίνωση της απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της περιοχής, να στήριξη την ομάδα στο ιδιαίτερα σημαντικό κυριακάτικο παιχνίδι.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Αρκετά σημαντική χαρακτηρίζεται η 20η αγωνιστική της του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την ομάδα μας. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στις 15.00 της Κυριακής και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Για το σκοπό αυτό, θέλουμε τον δωδέκατο παίκτη στη θέση του.

Διοίκηση, Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, με την παρουσία του και τη φωνή του, να συμπαρασταθεί και σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, με στόχο τη νίκη και το τρίποντο».

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ΠΟ Ελασσόνας – Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 19/3 στις 3:00μ.μ. θα διευθύνει ο Στέργιος Γκουντελας από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Δόδογλου (Φθιώτιδας) και Θεόδωρος Κατσαρός (Ευρυτανίας). Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Περικλής Τουτούκης (Τρικάλων).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις