Πέτυχε γκολ και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ελασσόνα

Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε στην Ελασσόνα με την πλάτη στον τοίχο, ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει, κατάφερε να «δραπετεύσει» με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, με τη διαφορά από τη γραμμή της παραμονής να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο. Αν και οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τέρμα μετά από περίπου ενάμιση μήνα, εντούτοις δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 να τους αφήσει γλυκόπικρη γεύση.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός αν και πιέστηκε δεν κινδύνευσε από την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων, κρατώντας, σχετικά εύκολα, το «μηδέν» στην εστία του. Η βολιώτικη ομάδα προσπάθησε να παίξει με γρήγορες αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσο επιτυχία καθώς έλειπε η τελική πάσα που θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για γκολ. Η μόνη αξιοσημείωτη φάση για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 31’ όταν ο Μουλτσιάς έβγαλε σε θέση βολής τον Κυρίτση, ωστόσο ο επιθετικός των γηπεδούχων μπερδεύτηκε κι έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελασσόνα ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό Βόλου. Συγκεκριμένα, στο 48’ ο Ιγγλέζης που είχε περάσει με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αντί του Γκαμπέτα, με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Π.Ο.Ε..

Οι ερυθρόλευκοι με την ψυχολογία στα «τάρταρα» βρήκαν το σθένος να ισοφαρίσουν στο 62’. Ο Κόλα εκτέλεσε κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Καρβούνης, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Πρεγκιόνι και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Γκουρουτζέλα. Ο Ολυμπιακός είχε να σκοράρει από τις 4 Φεβρουαρίου και το τέρμα έδωσε δύναμη στους παίκτες του να ψάξουν και το γκολ της ανατροπής. Στο 68’ μετά από κάθετη του Σκοπελίτη, ο Διαμαντόπουλος έβγαλε γλυκιά σέντρα με τους αμυντικούς να διώχνουν την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Σταμπουλή που καιροφυλαχτούσε. Στη συνέχεια η Ελασσόνα πίεσε, οι ερυθρόλευκοι άντεξαν κι εντέλει κράτησαν το 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με την ισοπαλία αυτή ο Ολυμπιακός έσπασε το αρνητικό σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών και την επόμενη αγωνιστική θα επιδιώξει να ροκανίσει τη διαφορά των 10 βαθμών από τον Εδεσσαϊκό και τη γραμμή της ζώνης του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

Π.Ο. Ελασσόνας (Στ. Αρσένος): Γκουτζουρέλας, Νταμπώσης (46’ Κούκος) , Αγγελούλης, Περγκιόνι, Τσάτσος (79’ Καραμούλας), Γκαμπέτας (46’ Ιγγλέζος), Κυρίτσης, Κωστούλας, Καραγκούνης, Μουλτσιάς (72’ Μπέλλος), Κακάμης

Ολυμπιακός Βόλου (Σ. Πετσιμέρης): Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου (87’ Ακριβόπουλος), Γιαρλέλης (83’ Ντινόπουλος), Μαργαρίτης, Κόλα, Καρατσόλης (46’ Σταμπουλής), Παπαδήμος, Καρβούνης (79’ Κατσαγεωργίου)

 

Διαιτητής: Γκουντέλας Στέργιος (Καρδίτσα)

Α’ βοηθός: Δόδογλου Αθανάσιος (Φθιώτιδα)

Β’ βοηθός: Κατσαρός Θεόδωρος (Ευρυτανία)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις