Λ. Μπακάλης: Η καλύτερη χρονιά της ιστορίας μας

Ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη χρονιά για το Ρήγα Φεραίο και ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης την χαρακτήρισε ως την καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:…

“Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γι’ αυτά που κάναμε φέτος. Διαγράψαμε εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα. Είχαμε σταθερά καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια μας και αυτό οφείλεται σε όλα τα παιδιά της ομάδας που όλη τη χρονιά δούλεψαν σκληρά. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Όσον αφορά τον αγώνα, δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, υπήρχε καλός ρυθμός και από τις δύο ομάδες. Τόσο, εμείς, όσο και η Α.Ε. Καραϊσκάκης, προσπαθήσαμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο σε ένα πολύ καλό γήπεδο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες για γκολ με μεγαλύτερες τα τετ α τετ που δεν αξιοποίησαν ο Κορέτα και ο Τσίπι. Αν γινόταν το 1-0 σε κάποια από αυτές τις φάσεις τότε μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Δυστυχώς «πληρώσαμε» ένα λάθος στο ματς. Δεν ελέγξαμε καλά την άμυνά μας σε ένα πλάγιο άουτ και από εκεί ξεκίνησε η φάση του γκολ που δεχθήκαμε. Γενικά στο β’ μέρος η Α.Ε. Καραϊσκάκης ανέβασε την απόδοσή της και έτσι έφτασε στη νίκη».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μπακάλης χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ως την κορυφαία στην 90χρονη ιστορία του Ρήγα: «Η φετινή είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Ρήγα Φεραίου. Υπάρχει φυσικά και η περίοδος που η ομάδα βγήκε στη Β’ Εθνική και όπου ήμουν παίκτης της. Ωστόσο, δεν καταφέραμε να κρατηθούμε και πέσαμε αμέσως. Από κει και πέρα έχουμε τις πορείες μας στη Γ’ Εθνική με την φετινή να είναι η καλύτερη αν δούμε τη συγκομιδή βαθμών και όλες τις στατιστικές κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις