Πανελλήνιο Ημιμαραθωνίου: Για ένα κλάσμα έχασε το μετάλλιο η Φλώρου – Εξαιρετική επίδοση της Καπούλα

Μοιράσου το άρθρο

Το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/3/2023 στην Αθήνα αφιερωμένο στον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη.

Το παρών έδωσαν χιλιάδες δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα ομορφαίνοντας με την παρουσία τους τους δρόμους της Αθήνας.

Το σύλλογο της Νίκης Βόλου εκπροσώπησαν οι αθλήτριες μας Έφη Φλώρου και Αμαλία Καπούλα οι οποίες στάθηκαν για πρώτη φορά στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα.

Η Έφη Φλώρου κατέκτησε την 4η θέση με χρόνο 1 21’13” χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου (1 21’12”) από την 3η αθλήτρια Νούλα Σταματία. Η Αμαλία Καπούλα κατέκτησε την 22η θέση στην τελική κατάταξη γυναικών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου ανάμεσα σε 137 αθλήτριες και ήταν η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια που συμμετείχε στον συγκεκριμένο αγώνα με χρόνο 1 30’37”. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της Νίκης, Παύλος Παρασκευόπουλος και Βάσω Κολλυμένου.

Τα συγχαρητήρια του τμήματος

“Το τμήμα μας συγχαίρει τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους και την υπέροχη εμφάνιση τους σε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα και τις ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους στόχους τους και στις προπονήσεις τους!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις