Ο Κ. Ρέππος αποχώρησε από τον Απόλλωνα Καν.

Ο Κώστας Ρέππος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Καναλίων. Ο νεαρός τεχνικός έπειτα από διετή παρουσία στον πάγκο των Απολλωνιστών, έκανε γνωστή την αποχώρησή του. Υπό τις οδηγίες του η ομάδα των Καναλίων πέρυσι εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, ενώ φέτος κατάφερε να καταλάβει την 5η θέση…

…στον 2ο όμιλο στην πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία. Ο Απόλλων, αν και νεοφώτιστος, τερμάτισε μέσα στην 5η πεντάδα του ομίλου που συμμετείχε, ανανεώνοντας με άνεση την παρουσία του στην Α’ κατηγορία και την ερχόμενη σεζόν.
Με επιστολή του προς τα ΜΜΕ θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνεργάστηκε τις δύο τελευταίες περιόδους στα Κανάλια και ιδιαίτερα τον Απόστολο Σανίδα, ο οποίος κατείχε τη θέση του προέδρου. Μάλιστα, οι επικείμενες εκλογές στο σύλλογο, δεν αποκλείεται να φέρουν αλλαγές στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση του Απόλλωνα, κάτι που έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Κώστα Ρέππου να αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο επιτυχημένος προπονητής: «Ύστερα από δύο χρόνια στον Απόλλωνα Καναλίων θεωρώ πως έκλεισε ο κύκλος μου στην ιστορική αυτή ομάδα. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών ζήσαμε υπέροχες στιγμές και έντονες συγκινήσεις, καθώς πετύχαμε την περίοδο 2014-2015 να επαναφέρουμε τον σύλλογο στην Α’ τοπική κατηγορία μετά από απουσία τεσσάρων ετών και καταφέραμε την περίοδο 2015-2016 να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρεπέστατη πορεία στην Α’ τοπική κατηγορία έχοντας ένα νεανικό σύνολο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες του Απόλλωνα για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για το ήθος και την συνέπεια που επέδειξαν τα δύο αυτά χρόνια. Κατόρθωσαν μέσα από δύσκολες συνθήκες να πετύχουν τους στόχους της ομάδας και το κυριότερο να γίνουν πραγματικά μια οικογένεια. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης που στήριξαν μέχρι το τέλος την προσπάθεια αυτή και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας τον Αποστόλη Σανίδα που με τις πρωτοβουλίες που πήρε κράτησε όρθια την ομάδα στις δύσκολες στιγμές φέτος. Η διοίκηση αυτή, υπό τη προεδρία του Αποστόλη Σανίδα, ανέλαβε την ομάδα το 2014 από την προτελευταία θέση της β΄ κατηγορίας και κατόρθωσε μέσα σε δύο έτη να την μεταμορφώσει και να την καταξιώσει στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Τέλος, ευχαριστώ πολύ τους αγνούς φιλάθλους του Απόλλωνα που στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εύχομαι η ομάδα του Απόλλωνα να καθιερωθεί και να πρωταγωνιστήσει στην Α’ τοπική κατηγορία τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις