Την έλλειψη συγκέντρωσης στις στατικές φάσεις “πλήρωσε” ο Βόλος

Ο Βόλος άρχισε με ήττα την προσπάθειά του στα πλέι οφ, καθώς έχασε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ωστόσο, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο. Ναι μεν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά αποδείχθηκε ουσιαστικός στις φάσεις που δημιούργησε.

Ο Βόλος πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης σε τρεις στατικές φάσεις του αντιπάλου, από τις οποίες προήλθαν και τα τρία γκολ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν την άμυνα του Βόλου, βρήκαν ωστόσο τον τρόπο, μέσω των στατικών φάσεων να πετύχουν το στόχο τους και να πάρουν το πρώτο «τρίποντο» στα πλέι οφ.

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ ο Βόλος παραμένει στην 6η θέση της κατάταξης, ωστόσο, ο Άρης που κατέχει την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, δεν ξέφυγε στη βαθμολογία, μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Η διαφορά του ενός βαθμού ανάμεσα στις δύο ομάδες παρέμεινε και πολλά θα κριθούν στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα πλέι οφ διακόπτονται, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τον Βόλο να αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής την Κυριακή 2 Απριλίου τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις