Το μοιραίο έρχεται για τον Ολυμπιακό Βόλου

Δέκα βαθμούς πίσω από την Ελασσόνα και τον Εδεσσαϊκό, τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των αγώνων στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο υποβιβασμός της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα είναι προ των πυλών, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν απλά το μοιραίο.

Το βολιώτικο συγκρότημα μετά από πέντε σερί ήττες κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από την Ελασσόνα εκτός έδρας, ο οποίος ωστόσο δεν είναι αρκετός για να ελπίζει ο Ολυμπιακός σε παραμονή στην κατηγορία. Σταθερά η ομάδα, όπως στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια δέχθηκε ένα γκολ, με τη διαφορά ότι πέτυχε και ο Ολυμπιακός ένα τέρμα και απέφυγε την ήττα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να σκοράρουν από τις 4 Φεβρουαρίου, όταν είχαν νικήσει με 1-0 τον Μακεδονικό Φούφα στη Νεάπολη, που ήταν η τρίτη και τελευταία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει τις λιγότερες νίκες από κάθε άλλη ομάδα του ομίλου, ενώ εξακολουθεί να διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με εννέα γκολ σε 20 παιχνίδια.

Την προσεχή Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη Νεάπολη τον Εδεσσαϊκό, τον οποίο είχαν νικήσει με 2-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στη μία από τις τρεις νίκες που έχουν να επιδείξουν στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις