Βελτιωμένη δημιουργικά, “άσφαιρη” επιθετικά

Η Νίκη Βόλου αν και δημιούργησε τις προϋποθέσεις δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό, μένοντας στο στείρο 0-0.

Οι κυανόλευκοι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν έχουν βρει τον δρόμο προς αντίπαλα δίχτυα πετώντας πέντε πολύτιμους βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, έφτανε εύκολα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, όμως τα “χάλαγε” τόσο στην τελική πάσα, όσο και στο τελείωμα όταν έφτανε σε θέση βολής.

Η εικόνα ήταν ίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με πίεση ψηλά, με όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο, οι παίκτες της Νίκης πατούσαν συχνά-πυκνά εντός της περιοχής και με καλές προϋποθέσεις, ωστόσο για ακόμη μία φορά έλειψε το καθαρό μυαλό και το ψύχραιμο τελείωμα των φάσεων. Έτσι το συνδυαστικό ποδόσφαιρο, με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, με χτίσιμο επιθέσεων από την άμυνα, χωρίς γιόμες και βιασύνη, δυστυχώς για τη Νίκη δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία με το τέλος του πρώτου γύρου.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που η Νίκη έμεινε άσφαιρη για δύο συνεχόμενα παιχνίδια κάτι που προβληματίζει και κάνει επιτακτική την ανάγκη για αναζήτηση ενός “Killer” στην επίθεση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις