Πειθαρχική δίωξη στον Νταμπό του Άρη

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Άρη, Μπράιαν Νταμπό ασκήθηκε από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο μέσος του Άρη είχε επιδείξει υβριστική συμπεριφορά σε βάρος αξιωματούχου του ΠΑΟΚ, στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin.

Η δίωξη ασκείται διότι στις 19-3-2023 στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος αξιωματούχου ομάδας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β’, 2 περ.α’, παρ. 5 περ.ε’, στ’ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις