Θα παλέψει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Βόλος

Μόνο και μόνο η συμμετοχή του Βόλου στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ θεωρείται σημαντική επιτυχία. Όταν πρόκειται για μία ομάδα με ιστορία μόλις έξι ετών, η οποία τα τέσσερα τελευταία έχει αφήσει το στίγμα της στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Ο στόχος που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς επιτεύχθηκε με μεγάλη προσπάθεια και κόπο απ’ όλους όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΕ Βόλος. Από εδώ και πέρα η ομάδα θα επιδιώξει να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δίνοντας τη «μάχη» με τον Άρη για την 5η θέση. Σίγουρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το φαβορί, καθώς διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όμως και ο Βόλος δεν θα παρατήσει την προσπάθεια, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει, ωστόσο, η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική και βέβαια πιο παραγωγική, αν θέλει να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη.
Σε μεγάλο βαθμό η 5η θέση θα κριθεί στις δύο αναμετρήσεις με τον Άρη. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 23 Απριλίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και θα είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου.
Μέχρι τότε, ωστόσο, ο Βόλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Παναθηναϊκό στις 2 Απριλίου στη Λεωφόρο, την ΑΕΚ στο Παναθεσσαλικό στις 5/4 και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 9/4.
Έως το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2024. Στο διάστημα αυτό ο Κώστας Μπράτσος και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν με τους παίκτες, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια των πλέι οφ, διεκδικώντας θετικά αποτελέσματα με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα και στους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς να επιστρέψουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Βόλου στη συνέχεια των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις