Το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ «καίει» τον Ολυμπιακό Β.

Το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για όλες τις ομάδες που υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει τονίσει κατ’ επανάληψη, πως στις ομάδες που θα ανέρχονται στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν θα της χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής…

…και κατ’ επέκταση αδειοδότηση από την ΕΠΟ, αν δεν έχουν ολοκληρώσει την εκκαθάριση. Αν θα αγωνιστούν, θα τους βαραίνουν τα χρέη του παρελθόντος.
Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου θέλουν να προχωρήσει άμεσα το ζήτημα της εκκαθάρισης, γιατί αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα μεγάλο «αγκάθι» για την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Ολυμπιακός είναι λογικό, βάσει και των κινήσεων που θα γίνουν, να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας ως στόχο την επάνοδο στη Football League. Θα είναι πολύ σημαντικό για την περαιτέρω πορεία του, να επιστρέψει στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία απαλλαγμένος από τα χρέη του παρελθόντος, προκειμένου με τη δυναμική που διαθέτει, ως ομάδα, να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις