Μήτρογλου κατά Άρη: «Να ανακληθούν όλα τα δελτία των χειμερινών μεταγραφών του»!

Μαίνεται η κόντρα του Κώστα Μήτρογλου και του Άρη, μετά τη νέα προσφυγή του 34χρονου άσου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του “Μητρογκόλ” με τον Άρη, αναφορικά με την καταβολή των δόσεων για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο παίκτης από την πρώην ομάδα του.

Ο Μήτρογλου προσέφυγε εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Όπως σημειώνει η “Live Sport”, εκείνο που ανέφερε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Μανώλης Αλαφραγής, κατά την εκδίκαση, είναι ότι η ΠΑΕ δεν ήταν συνεπής στην καταβολή δόσης στις 15 Μαρτίου και γι’ αυτό θα πρέπει ανακληθούν όλα τα δελτία που εκδόθηκαν στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών για τον Άρη, διότι η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε από τις 12 Μαρτίου.

Ο δικηγόρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, χαρακτήρισε ψευδές ότι το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί, κατέθεσε ανταίτηση, ώστε ο Μήτρογλου να πληρωθεί το υπολειπόμενο ποσό (350.000 ευρώ) σε δέκα δόσεις και τόνισε: “Τι θέλει ο Μήτρογλου; Να εξαφανίσει την ομάδα; Είχαμε ενημερώσει ότι η συγκεκριμένη δόση θα καθυστερούσε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις