Βοσνιάδης: «Ο Πανσερραϊκός το φαβορί – Χειραγωγημένα υπάρχουν παντού»

Για την κατάσταση στη Super League 2 αλλά και τους στόχους του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκος Βοσνιάδης, στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πλέον απέκτησε ενδιαφέρον και για εμάς η υπόθεση άνοδος. Υπάρχουν καλές ομάδες και μπορούν να παλέψουν μέχρι το φινάλε. Στον πρώτο όμιλο ο Πανσερραϊκός είναι το φαβορί, στον δεύτερο θα πάμε μέχρι το τέλος. Οι έξι βαθμοί καλύπτονται και χρειάζεται συσπείρωση».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν γίνεται πουθενά αυτό. Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και σταματάει χωρίς λόγο και μετά αρχίζει ξανά. Περιμέναμε να έρθει κάποιος να προγραμματίσει την κατηγορία. Μην απαξιώνετε μια κατηγορία που την έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι δεν τους νοιάζει. Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 είναι εξαπατημένες καθώς μιλούσαν για συγκεκριμένα νούμερα τα οποία τα άλλαξαν χωρίς λόγο. Εδώ σκοτώνονται στη Σούπερ Λιγκ 1 στα γραφεία της ΕΠΟ, με εμάς θα ασχοληθούν;».

Για τα χειραγωγημένα παιχνίδια: «Υπάρχουν παντού. Εννοείται ότι δεν πρέπει να υπάρχουν». 

Για το αν είναι πολλές 30 ομάδες: «Είναι αστείο νούμερο. Τι επαγγελματική κατηγορία ενώ δεν υπάρχει σήμερα και αύριο. Με τους 12 πήγε καλά και αν θέλουν ας προσθέσουν άλλες τρεις αλλά να είναι υγιείς οι ομάδες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις