Χαμός στον τελικό του Final 4 για τα “μάτια” της Καταρίνα Κονκς (photos & vid)

Ένταση ανάμεσα σε Τούρκους και Ρώσους, υπήρξε στον χθεσινό τελικό του Final 4, όταν ο Νίκολα Κάλινιτς είχε θερμό επεισόδιο με οπαδούς που βρίσκονταν στις ακριβές θέσεις της Mercedes Benz Arena.

Στο περιστατικό ενεπλάκη και μια Ρωσίδα καλλονή, πάνω στην οποία έπεσε ο Κάλινιτς, που κέντρισε το ενδιαφέρον, με αρκετούς να αναρωτιούνται για το ποια είναι η «καυτή» παρουσία που βρισκόταν μια ανάσα από το παρκέ.

«Σε εκείνο το σημείο ο Κάλινιτς χτύπησε τη γυναίκα του Ντιμίτρι Κόνοφ και εκείνος προσπάθησε να τον απωθήσει. Πίσω της κάθονταν κάποιοι Τούρκοι οπαδοί που αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο Κάλινιτς να κινηθεί επιθετικά εναντίων τους. Το μόνο που κάναμε ήταν να την υπερασπιστούμε» δήλωσε για το περιστατικό o πρόεδρος της «VTB League», Σεργκέι Κουτσένκο.

Όσον αφορά την πέτρα του σκανδάλου… Πρόκειται για την Καταρίνα Κονκς, πρώην μοντέλο, που είναι σύζυγος του Ντιμίτρι Κόνοφ, ο οποίος είναι πρόεδρος της «Cibur», ενός κολοσσού φυσικού αερίου στη Ρωσία και βασικός χρηματοδότης της ΤΣΣΚΑ.

Η Κονκς έχει υπάρξει ένα από τα πιο… καυτά μοντέλα στη Ρωσία με πρωτοσέλιδα στο ρωσικό Playboy, ενώ είναι γνωστή και στους φίλους του Παναθηναϊκού, από τις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ.

Μάλιστα, κάποιοι θα την θυμούνται από το Final 4 στην Αθήνα το 2007, όταν είχε τρελάνει τον φωτογραφικό φακό με την σέξι παρουσία της.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις