Πλούσια δραστηριότητα για το τμήμα Στίβου της Νίκης (photos)

Πλούσια δραστηριότητα για το τμήμα Στίβου της Νίκης καταγράφηκε την εβδομάδα που πέρασε. Το Σάββατο 14 Μαΐου το τμήμα έλαβε μέρος στα Πολύαθλα ΠΠ-ΠΚ Β’ με 14 αθλητές, ενώ σημαντικές επιδόσεις είχαν οι αθλητές στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα. Τέλος στο 2ο προπονητικό camp αθλητών και προπονητών των εθνικών ομάδων στίβου μετείχε η αθλήτρια του τμήματος, Δήμητρα Τσουκαλά. Αναλυτικά:

Με 14 αθλητές στα Πολύαθλα ΠΠ-ΠΚ Β’

Με την συμμετοχή 14 αθλητών/τριων συμμετείχε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στα Πολύαθλα ΠΠ-ΠΚ Β’ που διεξήχθησαν το Σάββατο 14 Μαϊου 2016 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.
Συγκεκριμένα οι αθλητές συμμετείχαν σε τρία αγωνίσματα από τα οποία λάμβαναν και την συγκεντρωτική -τελική βαθμολογία τους:
1000μ.-ύψος-σφαίρα (τα αγόρια)
60μ. -μήκος-μπαλάκι (τα κορίτσια)
Οι αθλητές/τριες μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες είναι οι παρακάτω:
1. Ιορδανίδης Κων/νος
2. Μάνης Χάρης
3. Μάνης Γιώργος
4. Δεμελή Μαρία
5. Θάνου Σταυρένια
6. Καραγεωργοπούλου Αλίκη
7. Καραγεωργοπούλου Ιωάννα
8. Κερασιώτη Γιώτα
9. Νεοχωρίτη Φωτεινή
10.Σιαφάκα Μαρία
11.Σούκια Ιωάννα
12.Τάκη Κων/να
13.Τσιάνου Ανδρομάχη
14.Χουτζιούμη Όλγα
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες μας!

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΣΤΙΒΟΥ

Στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου έλαβαν μέρος οι αθλητές μας: Αλεξανδρίδης Νίκος, Τσουκαλά Δήμητρα και Φλώρου Έφη, το οποίο διεξήχθει το διήμερο 10-11 Μαϊου 2016 στην πόλη της Πάτρας. Συγκεκριμένα: Ο Αλεξανδρίδης Νίκος κατέλαβε την 9η θέση στο αγώνισμα των 400μ.εμπόδια με επίδοση 58”39 κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Η Τσουκαλά Δήμητρα κατέλαβε την 7η θέση στο αγώνισμα των 100μ. με επίδοση 12”79 και η Φλώρου Έφη κατέλαβε την 4η θέση στο αγώνισμα των 1500μ. με επίδοση 4’50”88. Στο Παμπελλοπονησιακό Στάδιο παρευρέθηκαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας καθώς και οι γονείς των αθλητών μας για να στηρίξουν την προσπάθειά τους!
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα εν όψη του καλοκαιριού.

 

Στο 2ο προπονητικό camp αθλητών και προπονητών των εθνικών ομάδων στίβου η Δήμητρα Τσουκαλά

Στο 2ο προπονητικό camp αθλητών και προπονητών των εθνικών ομάδων στίβου επιλέχθηκε να συμμετέχει η αθλήτριά μας των 100μ. Τσουκαλά Δήμητρα και η οποία συνοδεύτηκε από τον προπονητή της Παρασκευόπουλο Παύλο, το οποίο διοργανώθηκε από τις 25 Απριλίου έως τις 5 Μαϊου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Κατά την διάρκεια του προπονητικού camp βρίσκονταν στον Άγιο Νικόλαο επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες των παιδικών ομάδων στίβου των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων τους οποίους συνόδευσαν εθνικοί και ομοσπονδιακοί προπονητές.
Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των αθλητών/τριων έγινε <<βιωματική>> παρουσίαση ειδικών και αγωνιστικών ασκήσεων από εξειδικευμένους προπονητές της ομοσπονδίας μας. Την Μ.Τετάρτη αρκετοί από τους αθλητές της ομάδας προετοιμασίας έλαβαν μέρος σε προπονητικό αγώνα που διοργάνωσε ο Α.Ο.Λασιθίου και την Μ.Πέμπτη διοργανώθηκε επιμορφωτική ημερίδα για τους προπονητές που συμμετείχαν στο camp.
Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας και της ευχόμαστε καλές επιτυχίες εν όψη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις