Μπέος: «Δεν δίνω το Πανθεσσαλικό για τον τελικό – Δεν θα κάνω πεδίο μάχης τον Βόλο»

Μοιράσου το άρθρο

Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και στην εκπομπή «Στο πέταλο» πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος, σχολιάζοντας αρχικά τον τρόπου που γίνεται το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Απόδοση goalpost.gr

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος έδωσε μία πολύ ξεκάθαρη απάντηση για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό. Με την ιδιότητα του Δημάρχου ο Αχιλλέας Μπέος ήταν απόλυτος: «Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πως να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις