Τέσσερις οι τραυματίες στον Βόλο

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχει διακοπεί, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τον Βόλο να προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2/4).
Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων Κυριάκος Ασλανίδης και Δημήτρης Μεταξάς. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σήμερα Παρασκευή θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία στη Ριζούπολη, ενώ στις 28 Μαρτίου θα παίξει με τη Λευκορωσία, επίσης στη Λεωφόρο, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2025. Επίσης, στην εθνική Φινλανδίας έχει κληθεί ο Νικολάι Άλχο.
Το διάστημα της διακοπής είναι ωφέλιμο για τους τραυματίες της ομάδας, Ζαν Μπαριέντος, Έντσο Γκάγκι, Νικολά Μεσκίδα και Μίκαελ Τσιρίνος και τις προσεχείς μέρες θα φανεί ποιοι από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Να τονίσουμε, ότι ο Κώστας Μπράτσος δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο του Βόλου στο παιχνίδι με τους «πράσινους» καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις